dimarts, 8 d’octubre de 2013

Zona de pícnic Parc de la Creueta, Sant Martí d'Empúries, Alt Empordà

Aquesta va ser una de les primeres entrades que vaig fer del bloc, i hi havíem estat abans de començar el bloc així que només tenia 2 fotos. Ara al juny del 2016 hi hem tornat a anar i he decidit refer l'entrada de nou de dalt a baix.
Està als peus del preciós poble de Sant Martí d'Empuries que pertany a l'Escala.
Consta de 6 taules de fusta molt separades, l'espai és molt gran i té molta ombra. Nosaltres hi vam arribar a les 10:30h i ja hi havia taules ocupades.El parc dóna al camí de ronda i la platja, és a dir que algunes taules estan a 10 metres de la sorra.


Desgraciadament com ens hem trobat en altres zones de pícnic no tothom és capaç d'utilitzar les escombraries...
Si no us agraden les multituds us recomano no venir a l'estiu, quan hi vam passar al mitgdia estava ple a petar de taules que la gent s'havia portat de casa per tota la part més propera a la platja; tot i que no està permès fer-ho.


Hi ha un parc infantil al final del parc, davant la platja.

Hi ha banys.
La platja a la que té accés és la Platja del Moll Grec, té 2 xiringuitos, dutxes, etc. Però no admet gossos.

Hi ha un gran aparcament en el mateix parc, però és de pagament del 15 de juny al 15de setembre. Als voltants hi ha lloc per aparcar però és complicat trobar-ne, perquè a dintre el poble no es pot entrar amb el cotxe i tothom aparca fora.A pocs metres hi ha un altre aparcament de pagament.

Situació: GPS  42º08'21.03"N   3º07'01.14"E

Accés: Nosaltres vam anar per l'autopista fins a la sortida 5; agafeu  la GI-623 seguint les indicacions cap a L'Escala fins que trobareu una rotonda on hi ha l'indicació cap a Sant Martí d'Empúries.


En uns 500 o 1000 metres arribareu a Sant Martí d'Empúries, la zona de pícnic queda a la dreta.
Què visitar?

Sant Martí d'Empúries:

No he trobat cap web del municipi, però en trobareu información a la web de la comarca

Jaciment Arqueològic d'Empúries, La Escala


Camí de Ronda de Sant Martí a L'Escala: és d'1,5km i passa bona part amb ombra; passareu pel costat de les ruïnes d'Empúries i per vàries cales. Val la pena fer-lo, té magnífiques vistes; fins al centre de l'Escala heu de sumar uns 500 metres més. Hi ha un camí central asfaltat amb carril bici i per on passa un trenet que arriba fins a la Cala Montgó de L'Escala, en alguns trossos hi ha un camí nomès per peatons que resegueix la costa, no us el perdeu. Nosaltres a l'anada vam seguir el camí afaltat i a la tornada vam passar per l'altre parant-nos a banyar a varies cales.
Aquest és l'inici pel costat de L'Escala

L'Escala
 Com us he dit val la pena agafar el camí peatonal en els trams que hi ha l'oportunitat.


I tot el que oferireix l'Alt EmpordàCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada