dimecres, 9 d’octubre de 2013

Àrea d'esplai de la Riera de Nespres, Mura, Bages

A la sortida de Mura direcció Rocafort trobem aquesta àrea de la diputació, que tot i que no és l'estil de pícnic que a nosaltres ens agrada, està molt bé. Les instal·lacions són noves i estan molt ben cuidades.
Nosaltres hi vam anar a mitjans de novembre i no hi havia ningú, vam dinar tranquils i després vam voltar per la Riera de Nespres que està a tocar de l'àrea i és molt maca.
Dic que no és l'estil que a nosaltres ens agraden perquè són zones amb taules molt properes unes de les altres, de forma que sembla que estiguis en un bar en vers d'estar disfrutant de l'aire lliure. Són de pagament i per tant estan més pensades per passar-hi el dia que no de pas com fem nosaltres. Tot i així nosaltres hi tornariem, ens va agradar.

Disposa de barbacoes, bar i serveis. Fa quasi un any i no vam apuntar preus, a les que anem en el futur ja ho farem. Ens van deixar triar entre pagar taula o una beguda per cap. Hi pots comprar la llenya i inclús crec que et llogaven els estris de cuinar; bé com a tots aquests "berenadors".
A la foto del cartell podreu veure les temporades que està oberta, perquè tanca a l'agost i els mesos de fred.
Si voleu informar-vos o fer alguna reserva podeu trucar al número 93 8310472.
Tenen facebook: https://www.facebook.com/RieraNespres?fref=ts
Com us comentava la zona de la riera a la que s'accedeix per unes escales des de l'àrea d'esplai és realment bonica i es poden fer passejades molt interessants.


Coordenades GPS 41º42'04.95"N     1º58'17.24"E

Què visitar?

Mura

El Puig de la Balma (Mura): excursió recomanada, podeu veure la balma a l'entrada del bloc d'en Cinto Soler :


Talamanca


Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'ObacComarca del Bages2 comentaris:

  1. Per a fer reserves o informar-se truqeu al 93 8310472

    ResponElimina
  2. Gràcies, ho he afegit al texte de l'entrada.

    ResponElimina