dimarts, 8 d’octubre del 2013

Zona de pícnic del Parc del Camí Nou, Cardona, Bages

Petita zona de pícnic, nomès disposa de 3  taules, però té una bona explanada per jugar i ombra a la zona de les taules.
No és fàcil de trobar perquè l'accès és un camí que surt d'una corba de la carretera que puja al castell, queda a l'esquerra de la corba.
Nosaltres hi vam anar durant la fira mitjaval, el mes de juny, i vam dinar sols; quan marxàvem van arribar dues families. Hi vam estar molt a gust, les taules estan molt separades, així que encara que hi hagués hagut més gent s'hi pot estar molt tranquil.

Gener del 2016: Hem tornat a estar en aquesta zona de pícnic que hem tornat a trobar buida. Ara a l'hivern té un altre aspecte, però també està molt bonic. Us posso unes quantes fotos on si es veuran totes les taules i l'espai de la font.











Es pot aparcar al costat de la carretera, al costat de l'entrada.



Coordenades GPS: 41º54'57.22"  1º41'06.54"

Què visitar?

Castell de Cardona
Cardona:

Suria:
Comarca del Bages

2 comentaris:

  1. Es un dels llocs que tinc previst anar pero me varen dir que a les mines de sal no es poden tirar fotos ja que si va amb grup pro be el lloc es fantastic molt bon reportage Marta una abraçada !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Cinto. Nosaltres voliem entrar a les mines, però és molt car i multiplicar per 5 ho fa tot complicat. Però si que diuen que és espectacular.

      Elimina