dijous, 10 d’octubre del 2013

Àrea recreativa de Xenacs, Les Preses, La Garrotxa

A la carretera que va de Sant Esteve d'en Bas a Les Preses, et trobes una desviació a la dreta que anuncia un mirador, has de pendre aquesta desviació i anar pujant. Quan arribes a la zona de parking de l'Àrea recreativa veuràs que hi ha un bar i on comença el camí cap al mirador hi ha una petita zona de pícnic.

Com es veu a la foto hi ha poques taules, però suficient si el que volem es parar una estona i continuar, perquè tampoc hi ha molt espai perquè juguin els nens; de fet hi ha el bosc, però em refereixo a espai per correr o jugar a pilota. Però en canvi ofereix altres al·licients, es poden fer bones passejades, disposa de servei d'informació i moltes altres posibilitats que podreu veure a les webs que posso més endavant.
Al costat del bar hi han barbacoes però no sabem com funciona el seu us. Us passo dos webs on trobareu información de l'Àrea Recreativa i també hi ha teléfon de contacte:



http://www.xenacsnatura.com/ està en creació, però ja hi ha molta informació


Si seguim el camí del costat de la zona de pícnic en un moment arribarem a l'espectacular mirador.

La veritat és que el mirador ja justifica i de llarg pujar fins aquí. Molt recomenable.

Coordenades GPS  del desviament;  42º08'10.14"N    2º27'15.03" E

Coordenades GPS de l'Àrea recreativa Xenacs:  42º08'23.56"N   2º28'33.35"E

Què visitar?

Fageda de'n Jordà

Olot

Santa Pau
La comarca de la Garrotxa té molt més per oferir

4 comentaris:

  1. Gràcies pel blog, és un goig veure com hi ha iniciatives ben pràctiques com la teva!!! Enhorabona i endavant, aniré seguint les vostres propostes. Voldria afegir-ne una que estic segura que us encantara: zona creativa Mas Ventos(alt empordà). Està a la crta que va de vilajuiga a sant pere de rodes. Zona amb 8-10 taules i barbacoes. Tens vistes a tota l'abadia de Roses! Espero que hi pogueu anar-hi. Gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Maria,
      Moltes gràcies per les teves paraules.
      En referència a Mas Ventós també ens el va recomenar un altre seguidor del bloc i tenim previst anar-hi ben aviat, té molt bona pinta la veritat. Gràcies per la sugerència.

      Elimina
  2. Hola! Nosaltres hi vam estar ahir i ens va agradar molt! La gent que porta el bar-restaurant són molt macos i amables!
    Sota el mirador del què parles hi ha un camí d’aventura que per fer-lo amb nens és fantàstic! Entres en una fageda espectacular i hi ha tot d’escultures d’animals que els nens poden jugar a trobar amagades entre les roques, arbres,...molt divertit!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Sandra,
      Moltes gràcies pel teu missatge. M'alegro que us agradés, perquè a l'entrada quasi no en surt res perquè hi vam anar abans de començar el bloc i quasi no en tenia informació. Tenim pendent tornar-hi. Si ho fem farem el camí d'aventura que expliques. Moltes gràcies!

      Elimina