dilluns, 28 d’octubre del 2013

Zona de pícnic del Parc de la Draga, Banyoles, Pla de l'Estany.

He de confesar que tinc debilitat per Banyoles i el seu estany. El Parc de la Draga està al final de la població direcció Serinyà vorejant l'estany. A la zona de pícnic s'arriba per la carretera que surt de Banyoles a Serinyà, just quan s'acaba la zona urbanitzada hi ha un poliesportiu i on s'acaba l'edifici hi ha l'accés al parking.

Hi ha quasi 20 taules, les 3 que estan juntes són del bar, no són d'us lliure.





Al costat de les taules hi ha la gran zona verda del Parc de la Draga.
A més la zona disposa de bar i serveis. El responsable del bar ens ha donat els horaris: obren tots els caps de setmana des de les 11:00h fins que acaben els dinars de la zona de pícnic; de finals de maig fins finals de setembre obren cada dia de 10:30 fins al vespre. No obren els dies de pluja.
El parking que pertany al poliestportiu és molt gran, a més a l'altre costat del poliesportiu encara hi ha més places. Així que si no coincidiu amb algún esdeveniment important no tindreu problema per aparcar.

Què més fer?

El Parc té zona infantil de jocs, les fotos són fetes un dia molt aviat al matí.
Poblat Neolític de la Draga.




La clàsica volta a l'estany que és preciós.

A 400 mts. de la zona de pícnic hi ha la zona de bany de l'estany, durant la temporada d'estiu té socorrista, està molt ben condicionat i delimitat per boies, fora de temporada està prohibit banyar-s'hi.





Localització:





Banyoles:

La comarca del Pla de l'Estany té molt més a oferir:




8 comentaris:

  1. Aqust lloc si el conec be una discrepancia que les tre taules son del bar ???? segurament se les han fet seves en fi no o puc afirmar pero de retol no en hi cap molt bont reportage Marta !!! una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Cinto! Pel què fa a les 3 taules de davant del bar ens ho va dir la mateixa persona que el porta que són del bar...

      Elimina
  2. Respostes
    1. Hola,
      No, no se puede hacer barbacoa, como ves en las fotos no hay barbacoas.
      Un saludo,

      Elimina
  3. Un dia d'aesta setnana hi anirem tota la família a fer un pic nic i donar la volta a l'estany. Moltes gràcies per l'infornació.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs espero que ho gaudiu molt. L'estany de banyoles té un encant especial per mi, hi ha racons tan, tan bonics. Gràcies a vosaltres per seguirnos.

      Elimina
  4. Respostes
    1. Si no ha cambiado, no hay barbacoas y no se pueden llevar de casa.

      Elimina