dijous, 3 d’octubre del 2013

Àrea de lleure Fonts del Cardener (La Coma i la Pedra), El Solsonès

Fantàstica àrea de lleure als mateixos peus de les Fonts del Cardener; pertany al municipi de La Coma i la Pedra i està a poca distància del poble, Està ben senyalitzat. Té una bona zona de pàrking, tot i que a l'estiu s'omple força.


És molt amplia, té bastantes taules ben separades per mantenir la intimitat/tranquilitat de cada grup/família; disposa de serveis a l'entrada de l'àrea (tot i que a l'hivern ens els vam trobar tancats, a l'estiu si estaven oberts).
Tardor'16 : vam tornar a venir i ja m'havia oblidat que tenia fotos per actualitzar-les. Les posso a continuació i n'intercalaré amb les antigues.












Una de les característiques més rellevants és que té moltes barbacoes distribuides de forma individual a la majoria de taules; i després n'hi ha una de molt gran que abarca varies taules de la zona baixa de l'àrea.                           
Els nens poden córrer i jugar tranquílament, hi ha molt lloc.
                          





L'entorn és molt maco, vinguis a l'época de l'any que vinguis; clar que en época de pluges els saltans d'aigua estaran més espectaculars.














Juliol del 2013: hi vam tornar a anar amb uns amics a passar el dia i es van omplir totes les taules, però estan suficientment distanciades i s'hi estava molt bé.



Coordenades GPS 42º10'55.27"N   1º34'54.27"E

Què visitar per la zona:

Sant Llorenç de Morunys

Port del Comte. Estació d'esquí.

  Vall de Lord
      

4 comentaris:

  1. Avui em estat aquí, un espai màgic, molt bé tot el lloc, les barbacoes, taules, tot molt net, el lavabos no estaven oberts, gràcies per la informació de la pàgina!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Elisa,
      M'alegro que us hagi agradat. La veritat és que és una de les que més ens agraden i de les primeres que vam descobrir al començar amb l'aventura del bloc. Segurament els banys estaven tancats com a prevenció per la Covid-19, em consta que hi ha llocs que ho han fet.
      Gràcies a vosaltres per seguir-nos!

      Elimina
  2. Un lloc genial. Hem estat super bé i els nens han gaudit molt. Aquesta pàgina ens ha ajudat a trobar-lo i la farem servir a partir d'ara.
    Gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Joan,
      M'alegro que n'hagueu gaudit, és una àrea de pícnic realment fantàstica, a nosaltres també ens agrada molt tot i que ara fa temps que no hi anem. Gràcies pel missatge!

      Elimina