dijous, 3 d’octubre de 2013

Àrea de lleure Fonts del Cardener (La Coma i la Pedra), El Solsonès

Fantàstica àrea de lleure als mateixos peus de les Fonts del Cardener; pertany al municipi de La Coma i la Pedra i està a poca distància del poble, Està ben senyalitzat. Té una bona zona de pàrking, tot i que a l'estiu s'omple força.


És molt amplia, té bastantes taules ben separades per mantenir la intimitat/tranquilitat de cada grup/família; disposa de serveis a l'entrada de l'àrea (tot i que a l'hivern ens els vam trobar tancats, a l'estiu si estaven oberts).
Tardor'16 : vam tornar a venir i ja m'havia oblidat que tenia fotos per actualitzar-les. Les posso a continuació i n'intercalaré amb les antigues.
Una de les característiques més rellevants és que té moltes barbacoes distribuides de forma individual a la majoria de taules; i després n'hi ha una de molt gran que abarca varies taules de la zona baixa de l'àrea.                           
Els nens poden córrer i jugar tranquílament, hi ha molt lloc.
                          

L'entorn és molt maco, vinguis a l'época de l'any que vinguis; clar que en época de pluges els saltans d'aigua estaran més espectaculars.


Juliol del 2013: hi vam tornar a anar amb uns amics a passar el dia i es van omplir totes les taules, però estan suficientment distanciades i s'hi estava molt bé.Coordenades GPS 42º10'55.27"N   1º34'54.27"E

Què visitar per la zona:

Sant Llorenç de Morunys

Port del Comte. Estació d'esquí.

  Vall de Lord
      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada