dilluns, 7 d’octubre de 2013

Zona de picnic de l'Ermita de Sant Ramon de Golbes, Sant Boi del Llobregat, Baix Llobregat

Bonica zona de picnic a l'àrea metropolitana de Barcelona, però que sembla que estiguis ben lluny del bullici.
El turó on es troba l'ermita domina el Baix Llobregat i part del Barcelonés. S'hi arriba per una pista forestal en bon estat, però amb fortes pendents.

Abril'17: en Roger Cortés ens informa que ara hi ha barbacoes, no sé si són de pagament o de lliure us. Quan tinguem ocasió ens hi acostarem per fer fotos i actualitzar-ho.

Hi ha 3 zones amb taules, 2 a tocar de l'església i l'altra més gran al vessant oest de l'església. Nosaltres hi vam anar un dissabte a la tarda de finals d'octubre del 2012 hi havia 2 o 3 families instalades a les taules; estava molt tranquil. Hi ha un petit bar, però no conec els horaris ni si disposa de bany.


En total hi han unes 13 o 14 taules.Les vistes des de l'Ermita són espectaculars, tot i que nosaltres no hi vam anar un dia de bon temps

És una zona ideal per fer una escapada de la gran ciutat, sigui per dinar o per berenar. És una opció molt a prop de casa, que en el nostre cas és Barcelona.

Coordenades GPS


Què més fer:

Guia del Patrimoni Històric i Artístic dels Municpis Catalans - Baix Llobregat
Turisme Baix Llobregat:

6 comentaris:

 1. Respostes
  1. Hola Pep,
   Si s'hi pot arribar en cotxe, quasi al final de l'entrada hi ha les coordenades de GPS. S'hi arriba per una pista forestal que és el Camí Vell de l'Ermita de Sant Ramon que surt del final del carrer del Segre de Sant Boi. És una pista forestal de condicions regular i fortes pendents.

   Suprimeix
 2. Respostes
  1. Hola Roger,
   Gràcies, no ho sabíem. Nosaltres hi vam ser fa més de 3 anys.

   Suprimeix
 3. Respostes
  1. Gràcies. Doncs si que van durar poc temps. Quan pugui ho actualitzaré.

   Suprimeix