dimarts, 15 d’octubre del 2013

Zona de pícnic a la Font de Les Dous, Torrelles de Foix, Alt Penedès

Lloc molt interessant, agradable i tranquil. Es tracte de la Font de Les Dous, s'hi arriba per una pista forestal en bones condicions a la sortida del poble de Torrelles de Foix direcció Pontons, és la mateixa desviació que per anar a la piscina municipal, és uns 100 o 200 més avall.
Disposa de poques taules (3 o 4) però no hi ha problema perquè et deixen portar la teva  o tens l'opció de llogar-la al bar i possar-la a l'explanada.




Si t'has deixat alguna cosa ho pots comprar al bar, inclús llogar estris per fer servir a la barbacoa, té taules per si el vols fer servir propiament de bar. La gent que se'n cuida són molt agradables.



Hi han serveis que estàn oberts quan el bar està obert.

S'ha de contactar amb l'ajuntament de Torrelles per obtenir un permís tan si nomès voleu fer pícnic com si també voleu fer us de les barbacoes, en aquest cas s'ha de pagar 1,00€ per adult. Es paga al bar el mateix dia que les fareu servir. Tot i que també et pots presentar sense permís i te'l faran en el bar, és recomenable demanar-lo per adelantat perquè nomès hi han 6 barbacoes.




Us passo enllaç del blog: http://fontsdelesdous.wordpress.com/

Està al costat de la riera de Pontons i a la mateixa zona de pícnic hi ha un gorg amb un saltant molt bònic, si enganxes època de pluges.

Al novembre del 2014 hi vam fer una celebració familiar, erem uns 50. Ens van organitzar taules amb cavallets al costat de les barbacoes i  hi vam estar molt bé i a gust.








Coordenades GPS
Situació: 

Accés: Si veniu de Torrelles  de Foix heu d'anar direcció Pontons; poc després de deixar la zona urbanitzada veureu a la vostra esquerra la piscina municipal, just després trobareu una desviació que anuncia la piscina i l'àrea de lleure. L'heu de pendre i baixar fins a l'alçada de la piscina i rodejar-la per l'esquerra i baixar uns metres més fins on hi ha una cadena on haureu de deixar el cotxe.

Aquí atents perquè just després hi ha la desviació

Desviació a l'esquerra

Heu d'anar avall


Què visitar?

Torrelles de Foix: no he trobat web de turisme.

Sant Martí Sarroca:


Alt Penedés




8 comentaris:

  1. Hola, és ja la segona vegada que ens basem en el teu blog per fer una excursió. Aquest cop vam fer una barbacoa amb amics en aquest lloc i vam passar un dia fantàstic. Els nens (tots petits de 2 i 3 anys) van gaudir molt. Gràcies i enhorabona.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola de nou Clara,
      M'alegro que us hagi agradat, és un indret encantador. Gràcies a vosaltres per seguir-nos.
      Salutacions,

      Elimina
  2. HOLA! 2 veces seguidas hemos ido a este sitio y es una delicia pasar el día!
    muchas gracias por la recomendación
    un saludo!
    Sandra

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Sandra,
      Me alegra mucho que os haya gustado, a mi también me gusta mucho el sitio y los que llevan el sitio son tan amables y agradables que hacen que la experiencia aún sea mayor.
      ¡Gracias por el mensaje!
      Un saludo,

      Elimina
  3. Buenas,me gustaría saber si en la zona del salto es posible bañarse.

    Gracias de antemano

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Nosotros no hemos estado nunca en verano, pero creo que si es posible dependiendo de si hay agua,pero no lo sé seguro. Puedes llamarles, estaran encantados de informarte.

      Elimina
  4. Hola,
    Aparte de los oerros, los humanos podemos darnos un chapuzón ?
    Gracias!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Nosotros no hemos estado nunca en verano, creo que si es posible banyarse si ha habido lluvia, si no es así es más bien agua estancada. Te recomiendo que hables directamente con ellos para saber como está la poza.

      Elimina