dissabte, 31 d’agost del 2019

Àrea de pícnic Font del Calic, Bagà, Berguedà

Petita i ombrejada àrea de pícnic a sota l'esglèsia Sant Esteve de Bagà, està entre l'església i el riu Bastareny. Les fotos són d'ahir al matí.
Consta de 3 taules de fusta, totes ombrejades. És un espai petit i agradable, tot i ser una àrea urbana, no ho sembla, queda al límit Sud de Bagà, al costat del riu, realment un lloc maco i amb vistes al pont de pedra.









Situació:

Coordenades de GPS:   42°15'8.02"N    1°51'40.72"E

Accés: Podeu deixar el cotxe a l'aparcament de l'Avinguda Reina Elisenda i acostar-vos-hi caminant o bé a l'altre costat del riu, davant del Parc de la Vila (que també té taules).

Al bloc hi ha 7 àrees de pícnic més de Bagà, algunes fantàstiques:

Què visitar?

Bagà: 



La Via del Nicolau: dintre del terme municipal d Bagà hi ha moltes excursions per fer, una és aquesta. Aquesta via va des del costat de l'àrea de pícnic de Sant Joan de l'Avellanet fins a Guardiola, en total són 6km.  Es recomana fer-ho des de Sant Joan de l'Avellanet perquè és el sentit que tenia el carrilet de troncs que recorría aquest tram. Nosaltres vam fer fins a Bagà, que són 3,3km. És una pista planera en lleugera baixada i apte per qualsevol edat; pel camí trobareu un pont penjant, 2 túnels i una vagoneta.  Com que hi vam anar amb uns amics vam deixar un cotxe a Bagà i amb l'altre vam anar fins a l'inici (com suggerien a Rutes Pirineus), però naturalment es pot fer anada i tornada.



















Berguedà:  També vam anar fins al saltant i l'Adou del Bastareny que està a pocs quilómetres (uns 5 o 6 km. de Bagà) però pertany a Gisclareny. La pista està regular, algún tros no gaire bo, si teniu cotxes de xasis baix millor deixeu el cotxe a La Salle Natura i feu els últims 2km caminant.

El saltant està a 5metres de la pista forestal.

Per veure el naixement del riu heu de pujar per les escales, està indicat, i caminar uns 200 metres, aneu amb compte sobretot si ha plogut, perquè és relliscós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada