dijous, 12 de desembre del 2013

Àrea recreativa Pont de Sant Joan, Bagà, Berguedà

Tal com vaig comentar a l'entrada de la Font de Gisclareny, a la carretera que va de Bagà a Gisclareny ens trobem aquesta fantàstica àrea recreativa just després de la desviació cap a Gisclareny.
Naturalment quan està així de nevat no va bé menjar-hi perquè les taules i els bancs estan molt mullats, a més queda a l'obaga de la muntanya i no hi toca el sol en quasi tot el dia, per tant deu ser un lloc ideal per anar-hi a la primavera-estiu. (Al final hi ha fotos fetes a la primavera).

Avui (juliol del 2016) hi hem passat i he de dir que a l'estiu no està a l'ombra com en altres estacions, a les 12 del mitgdia nomès hi havia 2 de les taules del costat del riu amb ombra. Les de l'altre costat de la carretera si que en tenien.

OCTUBRE 2019: Hi hem tornat a estar i tot segueix igual.

La zona està dividida en 2 per la carretera. Una de petita al costat del parking amb dues barbacoes i dues taules i una de més gran amb 4 taules i 4 barbacoes.
La zona petita:

A  l'altra costat de la carretera hi ha més espai, ideal per jugar i a més hi ha accés al riu.



Es poden fer passejades per la zona i queda a prop (pocs kms.) del naixement del riu Bastareny, que en època de pluges ha de ser espectacular.


Hi vam passar fa uns dies, us posso fotos fetes a la primavera, sense neu:








Localització:

A Bagà hi ha moltes zones de pícnic, al bloc a més d'aquesta n'hi ha 7 més:









Què visitar?

Bagà:
A la oficina de turisme que està al Palau Pilós ens va atendre un noi molt simpàtic que ens va donar un munt d'informació de llocs interessants per visitar per la zona, però no ens va donar temps de fer-ho tot. Tenim ganes de tornar-hi.

Consell Comarcal de l'Alt Berguedà:

El Berguedà:


6 comentaris:

  1. Gracias a vuestro blog encontré este sitio. Fui el pasado 16/04/17 y es chulísimo,con el rio al lado, zona verde y hay sombra. Digno de ver al lado Las Fonts del Bastareny y hacer la Via del Nicolau.
    Repito, gracias.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Cipri,
      Muchas gracias por tu mensaje y gracias a ti por seguirnos. Me alegro que te haya gustado, a mi también me gusta mucho esta zona de picnic; la lástima es que en verano se llena mucho supongo que precisamente por el fácil acceso al río donde remojar los pies. Gracias por la sugerencia de Les Fonts del Bastareny (que también recomiendo en la entrada) y la Via Nicolau creo que la recomiendo en un par de zonas de Bagà. Hay mucho y chulo por hacer por allí.
      Un saludo,

      Elimina
  2. Hola, una pregunta en las barbacoa tienen parrillas.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola,
      Cuando estuvimos la última vez en 2016 si había, pero han pasado 3 años, no te puedo asegurar que aún haya.
      Un saludo,

      Elimina
  3. Bona nit, ara al juliol es pot fer barbacoa???

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia, hauries de parlar amb l'ajuntament O els agents rurals perquè depèn del risc d'incendis. En qualsevol cas ves-hi ben aviat pq a l'estiu s'omple molt.

      Elimina