dissabte, 3 d’agost de 2019

Àrea de pícnic Font i Ermita de Santa Anna, Breda, Selva

Inspirats en el bloc de fonts de la web Encos hem estat en aquesta bonica i tranquila àrea de pícnic a les afores de Breda. Les fotos són d'aquesta tarda.

 Consta de 2 taules de pedra rodona, una a cada costat del camí forestal que porta fins l'ermita, a 30 metres de l'àrea de pícnic. Aquesta tarda hi havia una taula a l'ombra i una al sol. L'entorn és molt maco, està en plena natura.
L'ermita de Santa Anna data del s.XVII, s'hi celebra l'aplec per Santa Anna el 26 de juliol, és a dir fa poc més d'1 setmana. L'ermita és bonica i està en bon estat, almenys per fora, per dintre no l'hem vist, estava tancada. Després de l'ermita surt un sender.


Hi ha espai per deixar el cotxe entre l'àrea de pícnic i l'ermita.


Situació:

Coordenades de GPS:  41°44'32.95"N    2°33'43.19"E

Accés:  L'accés està al l'entrada Sud de Breda, el problema es que per agafar la pista forestal és millor venir del Nord perquè l'angle de l'accés és molt tancat. Un cop agafada la pista heu de seguir endavant durant uns 400 metres i ja hi sereu.
Heu de pendre la desviació de l'esquerra, on hi ha el punt quilomètric 4, però té un angle de quasi 180º.

Heu de pendre la pista de la dretaQuè visitar?

Breda: 


Gualba: Nosaltres hem estat a la Fira de les Bruixes de Gualba i hem aprofitat per fer una passejada per un camí que segueix la riera de Gualba.
A Gualba hi ha varies àrees de pícnic de pagament.


Selva:
Hostalric

2 comentaris:

  1. Un llogaret força encisador, bon reportatge, una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Josep. Si, és un espai ben bonic i agradable. Una abraçada,

      Elimina