dimarts, 20 d’agost del 2019

Àrea de pícnic Mirador de Banyuls sur Mer, Banyuls sur Mer, Pirineus Orientals (França)

Bona àrea de pícnic en un indret fabulós, a un mirador de l'Avenue du Général Koenig en plena població de Banyuls sur Mer. Les fotos són de fa pocs dies a última hora de la tarda.

Febrer 2020: Hi hem tornat a estar i segueix igual.
Consta d'un total de 7 taules de fusta repartides en 3 espais, 2 d'ells estan al costat del carrer d'accés a Banyuls, però tot i així és un indret fantàstic.

A) És el primer racó que trobem anant cap al centre de la població. Té 4 taules, totes gaudeixen de molt bones vistes sobre el mar, però com he dit, al costat contrari hi ha el carrer.



PERILL! RISC DE DESPRENIMENT, NO TRASPASAR LES BARRERES







B) Queda 10 metres després de l'A, consta de 2 taules i un monument.







ATENCÍO DE PERILL. EN CAS DE MAL TEMPS O FORT OLEATGE L'ACCÉS ÉS PROHIBIT, SOTA LA RESPONSABILITAT DE L'USARI SI NO EN FA CAS


C) Queda per sota de l'espai B, s'hi accedeix des d'aquest per una pendent de sorra o per unes escales. Consta d'1 sola taula, però és un espai idílic, la taula està posada parcialment en un sortint que fa de mirador.  Quan hi vam ser hi havia una parella a la taula, per sort estàven absords gaudint de les vistes i vaig poder fer fotos de la taula sense molestar-los ni incomodar-los. La terrassa que on està l'espai C té varis punts des don gaudir de les vistes.







Entre l'àrea A i l'àrea B hi ha una font.

Per sota de l'àrea C, encara hi ha una altre terrassa amb mirador, també hi havia una altre parella.


Uns metres abans de l'àrea A hi ha un espai habilitat per deixar el cotxe, acostuma a estar ple; a l'avinguda on està ubicada també hi ha llocs d'aparcament.

Situació:


Coordenades de GPS:  42°29'3.47"N    3° 7'53.46"E

Accés: Si veniu de Colliure al arribar a Banyuls passareu una platja, passada la platja quan la carretera giri a la dreta (el mar el tindreu a l'esquerra) estigueu atents perquè en pocs metres trobareu l'aparcament i l'àrea de pícnic.


Què visitar?

Banyuls sur Mer:





Departament Pirineus Orientals:
Gorges de la Fou (Arles sur Tech), foto del 2013



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada