dissabte, 3 d’abril del 2021

Àrea de pícnic del Mirador de la Costa Gran, Sallent, Bages

Fanàstica àrea de pícnic amb unes vistes de 360º ubicada a les afores de Sallent. Les fotos són d'ahir a la tarda.


Consta de 2 taules de fusta doble, d'1 d'elles no en vam poder fer fotos d'aprop perquè va estar ocupada tota l'estona que hi vam ser. Al arribar estaven les 2 ocupades, pero vam tenir sort i una es va buidar. Les taules estan molt a prop del peñasegat, així que gaudeixen d'unes vistes fabuloses, però no hi ha cap ombra. També hi ha un sortint amb un banc per gaudir del paisatge.













El mirador está a dalt del Serrat del Matxo, s'hi arriba en cotxe però si teniu el cotxe baixet o sou patidors millor no pujari, té algun tros on tocareu amb la patt de sota.  

Sallent


El Llobregat, Balsareny i el seu castell

Montserrat al fons

Hi ha  espai per deixar varis cotxes.

Situació:

 
 
Coordenades de GPS:  41°49'41.38"N    1°52'39.12"E

Accés: Si veniu per la C-16 hem de pendre la sortida Sallent Sud, als pocs metres trobareu una rotonda on preneu el carrer Balmes i aneu fins al final on a l'esquerre trobareu un pas per passar per sota la C-16. El preneu i seguiu la pista forestal cap a dalt, fa pendents molt pronunciades; seguiu la pista forestal endavant fins que veureu un camí de terra que puja a la dreta fins on hi han les taules.


Què més visitar?  Us sorprendrà la de coses que podeu fer per Sallent. Nosaltres vam optar per fer una caminada per la Séquia de Manresa, vam fer un tram al Sud de Sallent (8,5km anar i tornar). La Séquia de Manresa va des del Parc de l'Agulla de Manresa fins als peus del castell de Balsareny, en total crec que són 26 km.











http://www.sallentturisme.cat

Al bloc hi ha una altra àrea de pícnic de Sallent:

Bassa de la Corbatera




2 comentaris: