dimarts, 13 d’abril del 2021

Àrea de pícnic Font del Llevallol, Barcelona, Barcelonès

 Inspirats en el bloc de fonts de la web Encos vam estar en aquesta ombrívola i agradable àrea de pícnic del terme municipal de Barcelona però en mig del Parc Natural de Collserola. Les fotos són d'un diumenge de finals de febrer al matí, en ple confinament municipal o comarcal (no ho recordo perquè a Barcelona no ens canvia gaire una cosa de l'altre).

Consta d'1 sola taula de fusta i la font que li dóna nom, està rodejada de bosc.










Situació:


Coordenades de GPS:  41°24'34.17"N    2° 5'37.80"E

Accés: Per arribar-hi s'han de caminar aproximadament 700 metres, un passeig. S'hi arriba des de Vallvidrera. Si hi aneu en cotxe podeu deixar-lo al carrer/Camí Santa Creu d'Olorda Vallvidrera, o pels carrers dels voltants.

A partir d'aquí és a peu, seguiu el Camí de Santa Creu d'Olorda Vallvidrera parc endins 200 metres on trobareu un camí que surt cap a la dreta, el preneu. En menys de 100 metres trobareu a l'esquerra un cartell que us indica la font, preneu aquest corriol durant uns 400 metres i trobareu la font amb la taula. És un passeig molt bonic, durant el confinament municipal i comarcal força transitat, com tot Collserola.







A sota teniu el recorregut a peu en color blau (en vermell l'accés en cotxe)

Si veniu de Barcelona amb el Funicualar de Vallvidrera haureu de caminar uns 700 metres més.

Què més podeu fer?

Des d'aquí podeu anar fins al Pantà de Vallvidrera que està a aproximadament  a 1,5km, haurieu de tornar pel corriol d'accés 400 metres fins on heu trobat la desviació cap a la font i llavors seguir el camí avall. Aproximadament hi ha un desnivell de 100mts.

Parc Natural de Collserola:

https://www.parcnaturalcollserola.cat/


Barcelona:

https://www.barcelonaturisme.com/wv3/ca/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada