dissabte, 17 d’abril del 2021

Àrees de pícnic del Punt d'Informació i de l'àrea d'autocaravanes, Santa Pau, Garrotxa

 Pràctiques àrees de pícnic al darrera del Punt d'Informació, en el seu aparcament. Les fotos són de mitjans de setembre.

 Consta de 5 taules de fusta  repartides en 3 espais:

1ª àrea: Està just a l'entrada de l'aparcament, té 2 taules a la solana i contenidors, està delimitada per tanques de fusta. Està a la part de l'aparcament que més s'omple perquè és el primer que trobem.



 





2ª àrea: està al final de l'aparcament i també té 2 taules a la solana en un espai delimitat amb tanques de fsta. Aquestes les utilitza menys gent perquè les herbes que les envolten estan altíssimes. Aquesta part d'aparcament és molt gran i menys  utilitzat, ja que com és normal la gent es queda al principi.







 





3ª àrea: està a l'àrea d'autocaracanes i té 1 sola taula sota l'ombra d'un arbre que hi ha l'extrem final. No hi ha (o havia ) cartells informatius sobre l'us de l'àrea d'autocaravanes, però si a cada àrea de pícnic anterior hi ha un cartell on indica on està l'àrea d'autocaravanes (els recuadres grocs del planell són les àrees de pícnic).









Situació:

 

Coordenades de GPS:   42° 8'48.27"N    2°34'6.32"E

Accés: Si veniu d'Olot per la carretera GI-524 entrareu a Santa Pau per l'Oest, just a l'entrar a l'esquerra hi ha el punt d'Informació turística i darrera l'aparcament amb les àrees de pícnic. És molt nou i no surt al Google Earth i al Google Maps.

Al bloc hi ha 3 àrees de pícnic més de Santa Pau:

 Font de la Cànova i Gorg Blau

Parc del Mirador

Parc 1 d'Octubre

Què més fer?

Santa Pau: poble preciós amb molta afluència de turisme.



Al mateix punt d'informació us informaran de possibles rutes per fer des d'aquí. Una molt interessant és la ruta dels Gorgs, nosaltres hem visitat algún d'aquests gorgs. Us passo un parell d'enllaços de la ruta

Ruta dels Gorgs

https://www.itinerannia.net/ca/itineraris/ruta-dels-gorgs-ruta-3-santa-pau/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada