ACLARIMENTS

M'agradaria que tinguéssiu en compte els següents punts, tot i que alguns són obvis es veu que no ho són tant com pot semblar:

Àrea recreativa Pleta de la Vila, Saldes
 • La informació proporcionada era correcte quan jo ho vaig visitar, si l'entrada al bloc la faig temps després ho especifico. No puc respondre de com està l'àrea de picnic després d'haver-hi anat.
 • Estic encantada d'ajudar-vos a trobar un lloc que s'adapti al què busqueu, però tingueu en compte que qualsevol informació que no surt a l'entrada, no la sé. Us podeu dirigir a l'Ajuntament corresponent per solventar dubtes.
 • No em pregunteu si una àrea té barbacoes, si us plau moleteu-vos a llegir i mirar les entrades. No puc respondre si temps després les han tret. Qualsevol dubte dirigiu-vos a l'Ajuntament corresponent.
 • No tinc cap poder sobre rius, gorgs ni cap tipus d'aigua. Per tan si quan hi aneu no està com es veu a les fotos és un tema de meteorología o de la natura que està en constant canvi. Jo no puc respondre del què fa la natura.
 • No em responsabilitzo de l'ús que la gent faci de les àrees de pícnic i el seu entorn.
 • Abans de banyar-vos a qualsevol riu, gorg, etc informeu-vos amb el corresponent Ajuntament de si és segur fer-ho. Si jo m'he banyat a algún riu, llac o gorg és sota la meva responsabilitat, si tu ho fas és sota la teva.
 • Tema gossos: és complicat perquè a quasi cap àrea està especificat si hi poden accedir els gossos. Per tan mireu-vos les fotos de les entrades per veure si hi ha algún cartell al respecte. Intento fotografiar-los tots. Per tant si no hi ha cap cartell que ho prohibeixi és que debia estar permès quan nosaltres hi vam ser, sempre que vagin lligats. Davant de qualsevol dubte parleu amb l'Ajuntament corresponent.
 • Per norma i convicció no publico àrees de pícnic que són negocis i que s'ha de pagar pel seu us, tot i que en el passat n'he fet alguna i pot ser que en el futur n'arribi a fer alguna altre. El motiu de no fer-les és que tenen les seves propies vies per donar-se a conèixer, com publicitat, webs, etc. El meu objectiu és donar a conèixer les àrees gratuítes o de preu simbòlic pel seu manteniment (com alguna de la Diputació o d'algún Ajuntament), que són les que costa trobar per la red.
 • Tingueu en compte que això és un bloc personal, la meva intenció és informar del què jo no trobava per Internet. Em porta molta feina i dedicació que faig amb ganes i il·lusió, però no puc respondre de que la informació sigui real un cop passa el temps. Us l'heu de pendre com una referència. 
 • Molts m'heu dit àrees de pícnic per anar a veure, us ho agraeixo molt i amb el temps hi aniré. Són moltes i Catalunya tot i ser un pais petit, és molt gran per abarcar-ho tot. Intento apuntar-me-les totes així com el nom de qui me la diu però a vegades se mescapa.
 • Alguns m'heu proporcionat fotos, sempre us explico que us ho agraeixo molt però nomès utilitzem fotos fetes per nosaltres; és per un tema de drets d'autor.
 • El bloc està sota una llicència. Això vol dir que no es poden utilitzar les fotos ni els textes del bloc sense fer referència de l'autoria. Us sorpendrieu de la de vegades  que la gent en fa us sense seguir un respecte per la feina dels altres.


Moltes gràcies per seguir-nos!!


18 comentaris:

 1. Al·lucinant...Només he fet una ullada superficial, però la feina que has (heu) fet mereix un reconeixement. Moltes gràcies!!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Carai Martin, moltes gràcies! És una satisfacció que es valori tan positivament la feina feta. El bloc tècnicament el faig jo, però sense la paciència i bona disposició del meu marit no seria factible; per això moltes vegades parlo en plural, perquè som un equip.

   Elimina
 2. Hola Marta.
  Totalment d'acord en tot.
  Un petit apunt tot i que ets conscient: si faig referència algun cop a alguna entrada al teu bloc és per donar-lo a conèixer, doncs em sembla fantàstic i crec que a la gent li pot anar molt bé, tal com Tú fas amb el meu i sempre de manera desinteresada.
  Una abraçada
  XD

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Daniel,
   Quan dic que la gent utilitza fotos I textes em refereixo a que les utilitzen com si fossin seves; el què tu fas com el què jo faig és possar de referència la feina de l'altre amb enllaç al bloc. Jo m'he trobat fotos I descripcions meves en entrades de blocs familars en plan "selecció de pícnics " I sense possar d'on han tret les fotos I l'informació. Molt indignant. No pateixis!

   Elimina
 3. Moltes gràcies per la feina! de veritat em sembla espectacular, tot tant detallat. Nosaltres som 5 de familia i anem sovint de pic nic, descobrir aquest bloc ens facilitarà molt les sortides. De nou gràcies!

  Raquel

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Raquel,
   Moltes gràcies pel missatge. M'alegro que us sigui útil. Nosaltres també som 5, tot I que les nosaltres filles són grans I ja no venen sempre. .. Però ens hem fet Un tip de fer pícnic. Gràcies a vosaltres per seguir-nos!

   Elimina
 4. Hola Marta soc Xavi i he trobat una area de pícnic però se com us la puc fer arribar

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Xavi,
   Gràcies pel missatge. Ens la pots explicar per aquí o a través del mail : vadepicnic@gmail.com

   Elimina
 5. Me ha gustado mucho tu blog. Soy de Valencia, pero si subo alguna vez me acercaré a alhuna de las zonas de picnic que mas me han gustado.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Fernando,
   Muchas gracias por tu mensaje. Me alegro mucho que te haya gustado. El País Valencià aún no lo hemos explorado para el bloc, en el pasado, de joven visité algo, pero poco. Lo tenemos pendiente.

   Elimina
 6. Increible el treball que feu!!!!!! Moltissimes felicitats pel bloc. El vaig trobar de casualitat un dia i ara sempre que volem sortir per menjar de pic-nic entro per veure-hos!!!!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Sandra,
   Moltes gràcies! M'alegro que us sigui útil gràcies per seguir-nos.

   Elimina
 7. sempre es diu que tot es millorable amb aquest blog es al reves Felicitats per la feina feta , endavant, força i salut

  ResponElimina
  Respostes
  1. Moltes gràcies!!! Sí, és millorable si; l'ho important és que sigui útil

   Elimina
 8. Hola,cuando esta nevado se puede hacer picnic?gracias

  ResponElimina