dimarts, 1 de gener del 2019

Àrea de lleure l'Embarcador, Vinebre, Ribera d'Ebre

Molt bona àrea de picnic a la vora de l'Ebre; està a les afores de Vinebre. Les fotos són de principis d'agost.
Consta de 4 taules de fusta ben ombrejades amb vistes a l'Ebre. Les taules queden just per sobre de l'embarcador en una petita explanada on també hi ha un bloc amb 4 barbacoes i banys.













També hi ha una àrea de jocs infantils.

Però el gran atractiu de l'àrea de pícnic és l'Ebre, sempre imponent i impressionant. El bany a l'Ebre no és recomanable, té fortes corrents que el fan molt perillós, estem davant d'un riu molt gran. Com a cuiriositat us diré que aquest va ser un dels punts de creuament a l'inici de la Batalla de l'Ebre.









D'aquest espai surt l'anomenat Camí del Riu que porta fins a Vinebre en un passeig que segueix el riu en el primer tram i després s'endisa cap a l'interior. Ruta pensava per fer en bicicleta o a peu. Al costat de les taules hi ha un aparcament per bicis. L'Ajuntament té projectat fer-hi un espaid e lloguer de piragües/caiacs.
Té un gran aparcament on hi ha plafons informatius.




Situació:

Coordenades de GPS:  41°10'28.27"N    0°36'3.84"E


Accés: Està al sud de Vinebre. Sortint de Vinebre per la C-12 direcció García torbareu una desviació abans d'1 quilòmetre des de Vinebre, queda a la dreta de la carretera.



Què visitar?

Vinebre: El punt d'informació turística, Ca Don Joan, està ubicat en un palauet renaixentista digne de visitar.
Jaciment de Sant Miquel: està molt a prop de l'àrea de lleure,al turó de l'altre costat de la carretera. Val la pena fer-ne la visita guiada, però es pot visitar lliurement. Té unes vistes espectaculars del riu.





Ribera d'Ebre: aquesta comarca igual que la Terra Alta està plena de vestigis de la Batalla de l'Ebre, com per exemple el Búnquer de Reguers al terme municipal d'Ascó.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada