dijous, 10 de gener del 2019

Àrea de pícnic Estació de la Via Verda, Horta de Sant Joan, Terra Alta

Petita àrea de pícnic a les afores d'Horta de Sant Joan i a la Via Verda de la Val de Zafán. Les fotos són de principis de setembre.
L'àrea de pícnic consta de 3 taules de fusta d'intre d'un espai delimitat per tanques també de fusta. Un arbre impressionant està al centre de l'espai proporcinant una bona ombra depenent de l'hora. Nosaltres hi vam ser aviat al matí.








Al costat de l'espai de les taules hi ha una petita àrea de jocs infantils.
L'estructura de l'estació de la Via Verda és com la majoria d'aquesta ruta, aprofitant l'ubicació d'una antiga estació d'aquesta via ferroviaria s'hi instal·la l'àrea de pícnic, una àrea de jocs, banys i plafons informatius de la comarca i de la Via Verda. He de dir-vos que aquesta és la més asilvestrada (per dir-ho finament) de les que hem visitat.

La via passa just per davant de l'àrea de pícnic i de l'estació; Horta de Sant Joan és la 2 estació de la Via Verda de la Val de Zafán en terres catalanes, la primera és Arnés-Lledó.








Situació:


Coordenades de GPS:  40°57'53.42"N    0°19'11.05"E

Accés: L'accés està just al costat del punt quilomètric 4 de la carretera T-32, si veniu de Gandesa aproximadament 1 quilòmetre abans d'arribar a Horta de Sant Joan. Trobareu un cartell que anuncia l'estaicó de la via Verda, agafeu la desviació i en 100 metres estareu a l'àrea de picnic.


Què visitar?

Horta de Sant Joan: a nosaltres ens va enamorar aquesta població, hem de tornar-hi perquè hi vam arribar al vespre i no ens va donar temps de visitar-la bé, el matí següent teniem una agenda apretada.


Al bloc hi ha 2 àrees de pícnic més del municipi d'Horta de Sant Joan:



Parc Natural dels Ports:


Terra Alta: A la Terra Alta teniu la oportunitat de visitar un munt de vestigis de la Batalla de l'Ebre, com la línea de Trínxeres de la Devees a La Fatarella de la foto de sota.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada