dilluns, 14 de gener del 2019

Àrea de pícnic del Parc de Domeny, Domeny (Girona), Gironès

Bona àrea urbana a Domeny, població que pertany parcialment a Girona i a Sant Gregori, per la seva proximitat aquesta part de la població entenc que pertany al municpi de Girona. Les fotos són del novembre.

El parc és molt gran, nosaltres vam fer una part del què està al costat del carrer Roberto Bolaño Ávalos, després vam veure que encara hi havia molt més terreny del parc.

En total hi vam trobar 6 taules de fusta repartides en un espai d'uns 200 o 300 metres de passeig. Aquesta taula, que estan separades les unes de les altres (excepte 2) estan ubicades al costat de una tirolina, jocs infantils, taules de ping-pong i espais de circuit de salud. Aquesta part on hi ha les taules està al carrer Roberto Bolaño Ávalos entre el carrer Benet del Riu i el carrer Damià Escuder i LLadó.























Al llarg de tot aquest passeig, perquè més que un parc sembla un gran passeig, hi ha un carril vici que la gent també utilitza per córrer. És un espai molt agradable i un autèntic pulmó verd, ja que hi ha més natura de la que sembla.

Si seguim cap a l'est des de les últimes taules, les que estan al voltant de la tirolina, trobarem 2 rocòdrum petits, una altra tirolina, una pista de bàsquet i una pista de skates. Nosaltres vam arribar fins a tocar de la 2ª tirolina, ens va semblar que més enllà no hi havia res i vam tirar enrera; va ser des del cotxe que vam veure que continuava...





Foto del Skate Park des del cotxe
Però el parc encara té més sorpreses; entre les últimes taules de la tirolina i el primer rocòdrum, en el punt més estret del passeig hi ha un accés a un itinerari Caní, on els gossos poden anar deslligats tot i que s'han de seguir normes; però pels què teniu gos és una opció genial.



Del darrera del primer rocòdrum (venint de les taules) hi ha una obertura amb l'indicació de la Font de la Teula, val la pena baixar, és molt a prop (uns 20 metres) i és ben bonica, però no és un camí per gent amb dificultat de mobilitat, ja que fa pendent i no està massa ben arranjat.




A l'altre costat del carrer, és a dir a l'acera del davant hi trobareu un altre parc intanil, aquest envoltat de tanques de fusta, per a nens més petits. Hi ha 2 taules, però no crec que les poguem considerar de pícnic.







En aquesta acera , al costat del parc infantil i davant de la resta del Parc Domeny hi ha una àrea d'autoaravanes.

Per aparcar no tindreu problema, pels votlants del parc hi ha molts llocs.

Situació:


Coordenades de GPS:  41°59'23.23"N    2°47'59.97"E

Accés:  com sempre a les grans ciutats us recomano possar el navegador. Com ja he indicat, està al carrer Roberto Bolaño Ávalos, especifiqueu Domeny o Girona.

Què visitar?

Domeny: no he trobat pàgina web d'aquesta població.

Girona:


Gironès:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada