dissabte, 19 de maig del 2018

Àrea de pícnic de la Font Nova, Navarcles, Bages

Inspirats en el bloc de fonts de la web Encos vam estar en aquesta fresca i tranquila àrea de pícnic al límit sud-oest de Navarcles, està ubicada al Camí de Solervicencs. Les fotos són de finals d'abril, com no un altre dia plujós...
Consta de 2 taules de fusta ombrejades en un espai tranquil i ombrívol amb lloc per jugar i descansar. No sembla que estigui al costat de l'àrea urbanitzada; queda per sota del carrer i això encara l'aïlla més. Realment l'espai és anomenat Parc de la Font Nova, he obviat en el nom de l'entra la paraula "parc" perquè he pensat qui busqui un parc es pot decepcionar i el què busqui una font se'l pot passar de llarg pensant que és un parc convencional.
La font que dóna nom a l'espai està al centre, està cuidada i deu ser aigua ben bona perquè mentrès hi erem va venir una parella a omplir garrafes. A Navarcles hi ha un bon munt de fonts, les podeu veure al bloc de fonts Encos o en aquest pdf de la web de l'Ajuntament: Fonts de Navarcles

La riera de Navarcles voreja l'espai, el dia que hi vam ser l'aigua era marró per les pluges, però suposo que durant el bon temps quan no ha plogut deu venir de gust possar-hi els peus, un al·licient més per visitar aquest indret.
Podreu deixar el cotxe a l'espai habilitat per fer-ho, on hi trobareu contenidors i un pal indicador de senders.Situació:

Accés: L'entrada a la font està al Cami Solervicens cantonada Avinguda Generalitat. Si veniu de Manresa entrareu a Navarcles pel nord i l'haureu de creuar de dalt a baix; la font està davant de l'institut SES Navarcles.L'accés des de baix.
Al bloc hi ha 4 àrees de pícnic més de Navarcles:


Què visitar?

Navarcles:Bages:

Mon Sant Benet

2 comentaris:

 1. Doncs mira que bé, estic preparant una ruta per la zona, tindré en compte la teva proposta de pícnic.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Joan,
   Doncs també et recomano les altres 2 àrees de pícnic publicades de Navarcles, totes estan molt bé. Estarem atents a les teves publicacions.

   Elimina