dilluns, 4 de juny del 2018

Àrea de pícnic Parc de la Planota, Navarcles, Bages

Petita àrea de pícnic en un bon parc al nord de Navarcles. Les fotos són d'un plujós diumenge de finals d'abril, quan vam arribar a aquest parc acabava de ploure, com podreu veure a les fotos.

Consta de 3 taules de fusta, depen de l'hora alguna tindrà ombra; les taules estan al costat de l'àrea de jocs infantils  en un extrem del parc.








El parc queda elevat respecte a la població perquè està ubicat a la plana d'un turonet, suposem que d'aquí li ve el nom de Parc de la Planota. Així que tot i estar en plena població, no ho sembla perquè queda molt obert.

Com he mencionat té una àrea de jocs que és força completa i inclou una tirolina, que sempre és un al·licient.







També hi trobareu bancs per descansar, 1 pista amb 4 cistelles de bàsquet, 1 pista de fútbol sala i 1 taula de ping-pong. És un parc agradable i força verd.










Situació:

Accés: Si veniu en transport públic al costat del parc hi ha una parada dels autobusos 751 i 786, podeu consultar amb l'Ajuntament de Navarcles per informar-vos de trajectes i horaris.

Si veniu en cotxe és molt fàcil de trobar perquè està just a l'entrada del poble. Si vens per la C-16 has de pendre la sortida 54 cap a Sant Fruitós de Bages i Navarcles.

Al sortir de la C-16 segueixes les indicacions cap a Navarcles i en 1-2 quilómetres  arribaràs a la població.


Nomès arribar a l'àrea urbanitzada veureu una parada de bus a l'esquerra i una desviació també a l'esquerra just després de la parada. La preneu.
 I ja teniu el parc a la dreta i lloc per aparcar al llarg del carrer a l'esquerra.



Al bloc hi ha 4 àrees de pícnic més de Navarcles:




Què visitar?

Navarcles:

Parc del Llac

Bages:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada