diumenge, 20 de maig del 2018

Àrea de pícnic Basses de Can Dimoni,, Sant Boi del Llobregat, Baix Llobregat

Inspirats en el bloc Fonts Naturals, aigua, muntanya i més hem estat en aquesta bona àrea de pícnic  d'aquest magnífic petit i bonic racó dels Espais Nautals del Delta del Llobregat. Les fotos són d'aquesta tarda.
Consta de 4 taules de fusta (1 doble), 2 d'elles tenen una estructura que les cobreix; al migdia deuen tenir ombra, les fotos són de les 6 de la tarda. Al voltant hi ha força espai per jugar o estirar les cames, però a la solana.
Hi ha un punt d'informació, que hem trobat tancat perquè obra els diumenges al matí de 10 a 14:00h (excepte juliol, agost i setembre que no obra). També hi ha un bloc de banys que deuen obrir vinculats al punt d'informació.Hi ha un bon aparcament on hi caben força cotxes. Nosaltres hi hem vist un conill, es veu a la foto on es veu un tros del nostre cotxe i darrera el conill.


El recorregut per les basses és curt i planer, apte per totes les edat i per cotxets i cadira de rodes; potser en total són 500 o 700 metres i desfer el camí per tornar. Dels espais del Delta del Llobregat on hem estat és dels més ombrejats, però recomanem venir fora de l'estiu i portar gorro, aigua i repel·lent de mosquits. Us passo l'enllaç al pdf del recorregut que us donaran al punt d'informació si hi aneu quan està obert: Recorregut Basses Can Dimoni dels Espais Naturals del Delta del Llobregat
Nomès entrar trobareu un mirador, nosaltres no hem vist aus a l'aigua però hi hem vist alguna tortuga.
 Seguiu el camí que voreja la Bassa de França, en algún punt podreu mig veure l'aigua.

 Al final del camí trobareu un pal indicador.
 Cap a la dreta aneu a la "Pantalla mirador" per veure la bassa gran des de l'altre costat.


 Des del pal indicador cap a l'esquerra aneu cap a les basses petites, és un camí poc freqüentat perquè la vegaetació se'l menja, fixeu-vos bé on posseu els peus.

 Arribareu a un altre punt d'observació, però no es veuen les basses, queden més lluny però no s'hi pot arribar.

El què es veu des del punt d'observació de les basses petites.
 Ja nomès us queda desfer el camí.

Situació:

Accés: no és fàcil explicar-ho, i si hi afegim que a mi em costa explicar com arribar als llocs, aprofito que a la web dels Espais Naturals del Delta del Llobregat està explicat i us ho copio:

Amb vehicle privat
Des de Sant Boi agafar el carrer d’Alacant i arribar al camí de les Salines. Després cal girar a la dreta en el camí de Ferran Puig i des¬prés d’uns 780 m girar a la esquerra fins arribar al cartell indicador de les Basses de Can Dimoni. Pocs metres més endavant trobarem l’aparcament i l’inici de l’itinerari.
Des de Barcelona, cal agafar la C-31 i desviar-se a la sortida 190 de Viladecans – Cargoparc. Des de Castelldefels, cal agafar la B-204 en direcció Barcelona fins a la rotonda de Viladecans – Cargoparc, i fer el canvi de sentit en direcció Viladecans. Al cap de pocs metres cal agafar la sortida Barcelona – Mercaderies Aeroport fins que una rotonda ens permeti fer un canvi de sentit per agafar el primer camí agrícola que surt a mà dreta i
seguir fins el cartell indicador de les Basses de Can Dimoni.

Coordenades GPS

Aparcament de Can Dimoni.  41.310281, 2.049311

A peu o en bicicleta
Pels camins rurals fins agafar el camí de Ferran Puig fent el mateix itinerari que per anar des de Sant Boi amb vehicle privat.

Què visitar?

Espais Naturals del Delta del Llobregat: al bloc hi ha 2 àrees de pícnic més d'aquest espai natural:
Baix Llobregat:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada