divendres, 25 de maig de 2018

Àrea recreativa de la Vilanoveta, Sant Pere de Ribes, Garraf

Seguint la recomanació d'en Ferran "culpla" vam estar en aquesta molt bona àrea de pícnic al barri de la Vilanoveta de Sant Pere de Ribes. Va ser un matí de pluja, així que les fotos tornen a ser fosques. Hi vam ser a prinicpis de maig.
Vaig contar les taules però no m'ho vaig apuntar... em sap greu; crec que eren 13 taules, totes de fusta i quasi totes a l'ombra d'una bona pineda que queda elevada respecte a la resta de l'espai.Al costat de l'accés a l'àrea recreativa, des de l'aparcament. hi ha 2 blocs de barbacoes amb un total de 24, és a dir força més barbacoes que taules.
L'espai és molt gran, a més de l'àrea de taules i les barbacoes hi trobareu: un camp de fútbol, un de volei platja, una cistella de bàsquet i una àrea de jocs infantils; però amb tot això encara li sobra molt i molt espai per jugar, córrer, etc.Té un aparcament molt gran, però és que crec que es deu omplir força perquè quan vam arribar començava a ploure i vària gent marxava, tot i la pluja quedava gent, per tan quan la previsió és de bon temps deu tenir una alta afluència, i és normal perquè està molt bé.Situació:

 Accés: L'accés a l'àrea de pícnic està al carrer els Ferrers. Si veniu per la C-32 heu de pendre la sortida 26 cap a Vilanova i la Geltrú.

 Creuareu la C-32 per sota.
 A la 3ª rotonda (des de que creueu per sota la C-32) heu de tombar a l'esquerra.
 I llavors tomba en el primer carrer a la dreta que és el dels Ferrers.
 Seguiu endavant i trobareu l'aparcament.
Les fotos del Google Earth són del 2013, ha canviat molt tota l'àrea recreativa, ara està molt cuidada i l'accés asfaltat.Què visitar?

Sant Pere de Ribes: no ho vam visitar perquè anàvem camí de La Masia d'en Cabanyes.


Garraf:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada