divendres, 25 de maig del 2018

Àrea recreativa de la Vilanoveta, Sant Pere de Ribes, Garraf

Seguint la recomanació d'en Ferran "culpla" vam estar en aquesta molt bona àrea de pícnic al barri de la Vilanoveta de Sant Pere de Ribes. Va ser un matí de pluja, així que les fotos tornen a ser fosques. Hi vam ser a prinicpis de maig.
Vaig contar les taules però no m'ho vaig apuntar... em sap greu; crec que eren 13 taules, totes de fusta i quasi totes a l'ombra d'una bona pineda que queda elevada respecte a la resta de l'espai.Al costat de l'accés a l'àrea recreativa, des de l'aparcament. hi ha 2 blocs de barbacoes amb un total de 24, és a dir força més barbacoes que taules.
L'espai és molt gran, a més de l'àrea de taules i les barbacoes hi trobareu: un camp de fútbol, un de volei platja, una cistella de bàsquet i una àrea de jocs infantils; però amb tot això encara li sobra molt i molt espai per jugar, córrer, etc.Té un aparcament molt gran, però és que crec que es deu omplir força perquè quan vam arribar començava a ploure i vària gent marxava, tot i la pluja quedava gent, per tan quan la previsió és de bon temps deu tenir una alta afluència, i és normal perquè està molt bé.Al bloc hi ha una altre àrea de pícnic de Sant Pere de Ribes:


Situació:

 Accés: L'accés a l'àrea de pícnic està al carrer els Ferrers. Si veniu per la C-32 heu de pendre la sortida 26 cap a Vilanova i la Geltrú.

 Creuareu la C-32 per sota.
 A la 3ª rotonda (des de que creueu per sota la C-32) heu de tombar a l'esquerra.
 I llavors tomba en el primer carrer a la dreta que és el dels Ferrers.
 Seguiu endavant i trobareu l'aparcament.
Les fotos del Google Earth són del 2013, ha canviat molt tota l'àrea recreativa, ara està molt cuidada i l'accés asfaltat.Què visitar?

Sant Pere de Ribes: no ho vam visitar perquè anàvem camí de La Masia d'en Cabanyes.


Garraf:

12 comentaris:

 1. Hola,
  gracias por el informacion.
  Sabes si necesitamos hacer un reservacion?
  Gracias, Alma

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Alma,
   No es necesario hacer reserva, pero te recomiendo ir pronto porqué creo que tiene mucha afluencia de gente.
   Un saludo,

   Elimina
  2. Hola Marta,
   muchas gracias para la respuesta super rapida :)
   Perfecto, y sabes si el sitio esta abierto tambien durante Noviembre? Vamos a traer carbon, pero la barbacoa esta disponible?

   Elimina
  3. Hola de nuevo Alma,
   Imagino que si estarà abierto, porqué no hay puertas (solo unos barrotes para que no entren coches) y ahora no hay peligro de incendio; pero si quieres estar segura llama al Ayuntamiento de Sant Pere de Ribes.

   Elimina
 2. Hola buenas tardes, quisiera saber si está abierto y como hago para reservar, gracias!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola, perdona pero no vi tu mensaje. Lo siento. En cualquier caso cuando estuvimos en 2018 no se podia reservar, no sé ahora. En el ayuntamiento pueden informar.

   Elimina
 3. Bon dia, vull celebrar l'aniversari de la meva petita...a partir de quina hora podriem anar a preparar les coses, desde quina hora esta obert?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Bon dia,
   Quan hi vam ser el 2018 no tenia cap cartell amb horaris, no sé ara perquè no hi hem tornat. Et recomano que parlis amb l'Ajuntament. Nosaltres no gestionem les àrees de pícnic

   Elimina
 4. Hola buenos días se puede Acer barbacoas el domingo

  ResponElimina
 5. Buenos noches se admite mascotas?

  ResponElimina