diumenge, 19 de febrer del 2017

Àrea de pícnic Font d'en Baró, Cervià de Ter, Gironès

Amagada i tranquila àrea de pícnic al municipi de Cervià de Ter. Està a les afores de la població i s'hi accedeix des del Carrer de la Font, s'hi ha d'arribar a peu per un bonic passeig de 200 metres pel bosc.
Consta de 3 taules de pedra, recordeu portar mantes o tovalloles per aïllavor-vos del fred si veniu fora del bon temps.  Hi vam ser aviadet, tipus les 11, i hi havia molt de sol: no hi ha arbres propers per fer ombra. Hi ha també 2 taules més sense bancs.











 La font que dóna nom al paratge quasi no raja, almenys ahir. La veritat és que potser a la primavera el lloc tindrà un altre aspecte, ara es veia una mica desangelat.

Per l'espai hi ha passa un rec o rierol i hi ha una especie de basa. 




Sembla que antigament hi havien barbacoes perquè en queda la pared de l'estructura. 
Hi ha molt espai per jugar i poder fer alguna passejada pels voltants.


 Situació:


Accés: Com he comentat l'accés està al carrer de la Font, de fet al final d'aquest carrer, a la Plaça Jaume Pons. Us posso 2 planells d'accés.

 Quan arribeu a Cervià de Ter venint de l'Oest per la carretera GI-633 heu de seguir endavant fins al carrer del Torrent d'Anglí, que està un tros enllà des de que arribeu a a població. Com a pista està just abans de la farmacia de la 3ª foto.


Gireu a l'esquerra
 Seguiu el carrer del Torren't d'Anglí amunt fins que veureu un antic safreig.

Al veure el safreig heu de girar a la dreta pel carrer Priorat.
El següent carrer a l'esquerra és el carrer de la Font, gireu a l'esquerra i seguiu endavant fins a la plaçoleta on haureu de deixar el cotxe.



 Aquí veureu que de la plaça surten 2 camins, heu de pendre el més petit, el de l'esquerra. Hi ha un petit cartel que anuncia l'àrea de pícnic a 200 metres.

Aquesta és la part esquerra de la plaça d'on surt el camí cap a l'àrea de pícnci

No seguim aquest camí!


Què visitar?

Cervià de Ter: hi ha una altre àrea de pícnic al poble, està al parc de davant de l'escola. Us en parlaré en una altra ocasió.


Gironès:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada