dimarts, 28 de febrer del 2017

Àrea de pícnic del Parc de l'Ermita de Sant Roc, El Palau d'Anglesola, Pla d'Urgell

Àrea de pícnic urbana tot i que molt tranquila a l'extrem oest de la població. És molt nova, la van inaugurar el 2014. Nosaltres hi vam ser a finals de la primavera passada, és una altre àrea de pícnic de les que tenia pendents de publicar des de fa molt.
Consta de 4 taules de fusta força separades i poca ombra encara perquè els arbres són joves; van fer una plantada quan la van inaugurar. Quan nosaltres vam venir hi vam veure un conill campant, però va sortir esperitat tan bon punt ens va sentir. Hi ha molt espai verd per jugar i correr; és un racó del poble força tranquil i agradable.













L'ermita és una rèplica de l'original que hi havia al mateix carrer, aquesta es va construir el 2012 amb la col·laboració de veïns i empreses locals; en podeu llegir la noticia en el següent article de VilaWeb clicant aquí.





El parc es complementa amb un llarg passeig on els nens poden aprofitar per anar en bici, patinet, etc tot i que és de sorra.



Situació:


Accés:  Venint per l'A-2 sentit cap a Lleida, heu de pendre a la sortida 487 (Mollerusa, Linyola, El Palau i Fondarella).
 Un cop a la carretera que va paral·lela a l'A-2 heu de seguir recte durant uns 2km; passareu pel costat d'una desviació a Mollerusa que passeu de llarg, per un polígon industrial, una benzinera; vosaltres recte endavant.

 Fins que trobareu un indicador cap a El Palau d'Anglesola, aquí si sortiu i anireu a parar a una rotonda.


 Preneu la sortida cap a El Palau
 L'Avinguda que surt de la rotonda és l'AvingudaVerge de Montserrat que porta al centre del poble. Vosaltres haureu de girar al primer carrer a l'esquerra.

 És el carrer de l'Hospitalet, seguiu endavant uns 500 metres fins que ja veureu el parc amb l'ermita a l'esquerra. Aquí ja podreu deixar el cotxe.
 Però si voleu podeu anar fins al mateix carrer de l'ermita i aparcar pràcticament davant.

Què visitar?

El Palau d'Anglesola: sap greu perquè moltes vegades anem a fotografiar àrees de pícnic a pobles que no visitem perquè anem camí d'un altre lloc. Si ho visitessim tot no podriem fotografiar tantes àrees de pícnic per compartir; tot no és possible. Esperem que amb el temps i amb tranquilitat poguem tornar a molt d'ells per visitar-los com es mereixen.
Pla d'Urgell:
Estany d'Ivars i Vilasana

2 comentaris:

  1. Bon reportatge Marta, cada cop el planell esta mes ple de zones de pícnic per poder gaudir, gracies per la teva tasca, una abraçada i salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Josep! Si, comença a haver-ne moltes i les que em falten! Mica en mica anirem arribant a "tot arreu" o ho intentarem.
      Una abraçada,

      Elimina