dilluns, 20 de febrer del 2017

Àrea de pícnic del Punt d'Informació Turística, Sant Pere Pescador, Alt Empordà

Seguint la recomanació de l'Edith, seguidora del bloc, hem estat en aquesta  bona àrea de pícnic al voltant del punt d'informació turística que hi ha just a sota la rotonda d'entrada a la població, abans de creuar el riu Fluvià (al costat oposat del riu respecte a la població). Les fotos són molt fosques perquè eren les 6 de la tarda i no quedava quasi llum.
Consta de 5 taules de fusta repartides per la ribera del riu Fluvià, però no té accés al riu, queda elevat. Hi ha alguns arbres que a la primavera i estiu proporcionaran ombreta a algunes taules
















El riu Fluvià dona encant a l'indret que d'altre manera no en tindria gaire per la proximitat de la carretera. El dissabte estava com un mirall creant uns preciosos reflexos.


Nosaltres hi vam ser el dissabte i l'oficina d'informàció estava tancada, però hi ha una pantalla tàctil que està disponible les 24 hores. L'oficina i l'espai pertanyen al Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà tot i que no estem en ple Parc Naural. Trobareu vàries indicacions per fer excursions en bici o a peu










L'aparcament és molt gran, però segur que quan ve el bon temps es deu omplir perquè la gent ho deu utilitzar de punt de partida.
A la porta del punt d'informació hi ha una parada d'autocars de línea que comuniquen amb Barcelona.



Situació:


Accés: és molt senzill arribar-hi. Si veniu d'Armentera per la GIV-6303 abans d'entar a Sant Pere Pescador trobareu una rotonda.

Preneu la primera sortida direcció L'Escla i Sant Martí d'Empúries i just quan surts de la rotonda a l'esquerra està el punt d'informació.


 Si veniu de Sant Martí d'Empúries o L'Escala (passant pels campings de costa) trobareu el punt d'informació a la dreta just abans d'arribar a la rotonda.


Què visitar?

Sant Pere Pescador:


Parc Natural Aiguamolls de l'Empordà:



Alt Empordà:

L'Escala

2 comentaris:

  1. Bon reportatge Marta, el tindre en compte per si algun dia vaig per els aiguamolls. Una abraçada i endavant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Josep! El Parc Natural dels Aiguamolls en té alguna altre per al centre del parc, però aquesta està bé si estàs per allà.
      Una abraçada

      Elimina