dimecres, 22 de febrer del 2017

Àrea de lleure Font de la Puda, La Coma i la Pedra, Solsonès

Tranquila àrea de pícnic de molt fàcil accés dintre del terme municipal de la Coma i la Pedra. S'hi accedeix des de la carretera C-462.

Consta de 4 taules de fusta repartides en una mena de passeig. L'espai és agradable perquè queda apartat de la carretera i en mig de la natura. Nosaltres hi vam ser a la tarda (al mes de novembre) i no hi havia ombres, és l'únic handicap.








La font que dóna nom a l'indret està dintre d'una petita edificació, al costat té una mena de bassa (compte que diu que no està permès banyar-s'hi que el terra és relliscós). A alguns llocs possa Font Puda i a altres Font de la Puda, com que ala web de  l'Ajuntament de La Coma i la Pedra l'anomenen Font de la Puda, jo l'he anomenat així.










La font està dintre de la Ruta de les Ermites, si en voleu més informació la trobareu a la web de Turisme del Solsonès apretant aquí. Trobareu informació en varis plafons informatius de les opcions de passejades de l'entorn. L'àrea de pícnic està al costat del riu Cardener.











 Té un aparcament força gran.


Al bloc hi ha una altra àrea de pícnic de La Coma i la Pedra:


Situació:
Accés: Venint per la carretera C-462 des de Sant Llorenç de Morunys, just abans de a marca de 27km trobarem un indicador que ens informa que en 200 metres hi ha la desviació a la Font de la Puda i a la Pedra.
La desviació és just on hi ha la parada de l'autocar de línea.
 Un cop prengueu la desviació en pocs metres trobareu una altra desviació a la dreta que heu de seguir durant com a molt un kiómetre i arribareu a l'aparcament de la font, la pisat acaba allà, no té pèrdua.

Us posso un mapa de l'accés.

Què visitar?

La Coma i la Pedra:


Solsonès:

2 comentaris:

  1. Bon reportatge Marta, per ací hi vaig passar quan vaig anar a les fonts del Cardener, és un lloc molt bonic i curiós. Una abraçada i endavant.

    ResponElimina