dimarts, 21 de febrer del 2017

Àrea de pícnic Camí de l'Aigua Km 17, Barruera, Alta Ribagorça

Fantàstica àrea de pícnic just abans d'arribar a Barruera. Està en el Km 17 del Camí de l'Aigua, he especificat el nº de km perquè en vam fotografiar una altra en aquest recorregut i així les diferenciarem. Les fotos són del novembre, ara possiblement estigui nevat.
Consta de 9 taules (6 de pedra i 3 de fusta) en un espai obert força gran i amb unes vistes impressionants cap a tots els costats, però sobretot cap a Barruera. També hi han 6 barbacoes i una font. Hi ha uns quants arbres que de cara al bon temps us proporcionaran ombreta, almenys en algunes taules.















Teniu tot tipus de contenidors, així que no hi ha excusa per no llençar la brossa generada.
Al costat hi ha un camp de futbol, estava vallat, però potser espot utilitzar, si el trobeu tancat hi ha tan espai al voltant que podreu jugar a pilota a qualsevol lloc.
Pel costat passa el riu Noguera de Tor on podreu accedir sense dificultat, però informeu-vos de si és segur banyar-vos-hi perquè pot baixar amb força. Hi ha cartells de  Pesca Intensiva Controlada, per si us interessa us posso enllaç de la Generalitat on trobareu l'explicació: Classificació Trams de Pesca.






El Camí de l'Aigua és un sender planer apte per totes les edats que comença una mica abans del Pont de Suert i arriba fins al Balneari de Caldas de Boí, és a dir que creua tota l'Alta Ribagórça (i la Vall de Boí). Us posso fotos del tros de camí que passa pel costat de l'àrea de pícnic.









 Si seguiu el camí endavant, direcció nord i cap a Barruera, trobareu després del camp de futbol un circuit de salut i encara més endavant un bon parc infantil amb taula de ping pong i sorral inclosos. No he classificat l'àrea de pícnic com que té àrea de jocs perquè queda com a 500 o 800 metres i els nens no hi poden anar sols.





Quan nosaltres hi vam arribar, que era aviat (tipus les 10 del matí) al costat de la carretera d'accés just abans de les taules, en un tancat, hi vam trobar cavalls. Poca estona després se'ls van emportar, però va ser bònic veure'ls.





Situació:

Accés: L'accés està entre el km 10 i el 11 de la carretera L500, aproximadament 1 kilómetre abans d'arribar a Barruera. Quan veieu el cartell de La Vall de Boí estigueu atents perquè en uns 100mts està la desviació.
La desviació queda a la dreta, la preneu i seguiu endavant fins que veureu les taules a l'esquerra.


Què visitar?

Barruera:

Alta Ribagorça

4 comentaris:

  1. Bon reportatge Marta, un lloc a tindre en compte per quan vagi per allà. Una abraçada i salut.

    ResponElimina
  2. Hay baños cerca de la zona de picnic?? Gracias por todo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Areli,
      En noviembre cuando estuvimos no vimos ningún baño, de lo contrario lo habríamos especificado. Puedes hablar con el correspondiente Ayuntamiento por si en verano ponen alguno portatil o hay alguno cerca que nosotros no viéramos.
      Siento no poder ayudarte más.
      Un saludo

      Elimina