dilluns, 27 de febrer del 2017

Àrea de pícnic del Parc del Pavelló Esportiu, Celrà, Gironès

Àrea de pícnic urbana a l'est de la població ubicada al carrer  dels Pins de'n Ros. El nom del parc me l'he inventat, perquè no hi havia cap cartell; no he estat original més aviat he estat obvia perquè si aneu a Celrà i pregunteu pel parc del pavelló esportiu us sabran dir on és encara que el parc no es digui així.
Consta de 3 taules de fusta que ara no tenien ombra, però quan els arbres tornin  a tenir fulles si que en tindran.

El parc és força gran i complet, hi trobareu de tot començant pel propi pavelló que disposa de pistes de tenis i el què sembla el camp de futbol mnicpal (per fer ús d'aquests elements que estan vallats haureu de adreçar-vos directamente al pavelló (972492983).
La resta és obert i d'us gratuït. Hi trobareu:

- Parc infantil (la foto és des de lluny per no incomodar a les families amb els nens):- Tirolina


- Taula de ping pong:

- Circuit de salud:- Pista de skate:
- Pista amb porteries i cistelles de bàsquet:

- Plafons d'informació turística, n'hi ha un munt amb informació a les dues bandes:
Situació:


Accés: Arribant a Celrà venint per l'oest per la carretera de Palamós (C-66) trobareu una rotonda, heu de pendre la primera sortida a la dreta cap al centre, seguireu a la C-66.


 Seguiu per la carretera de Palamós recta endavant.
 Quan trobeu una segona rotonda, on hi ha una benzinera, heu de pendre la primera sortida a la dreta que és el carrer Aumet.

Aquest carrer passa per sota una via de tren i al creuarla heu de pendre el primer carrer a l'esquerra.

 I ja estareu al carrer Pins d'en Ros.
Quan pogueu deixeu el cotxe, la primera part del parc és un descampat.


Què visitar?

Celrà:


Us he de dir que a Celrà han instal·lat una altra àrea de pícnic, però quan hi vam ser hi havia un merct de segona ma que la va deixar tan plena de gent que era absurd fotografiar-la; però està a la carretera de Palamós (C-66) amb carrer Tramuntana; us posso un mapa de situació respecte el Parc del Pavelló Esportiu.

També n'hi ha una al Castell de Sant Miquel (que pertany a Girona) i s'accedeix des de Celrà, però ha de ser caminant o amb 4x4.

Gironès:


4 comentaris:

 1. Molt bon reportatge Marta es veu que le segona area de Picnic vareu anar hi un disdabte fan mercat de trastos vell tots els dissabtes del any en quan al Castell de Sant Miauel per la carratera dels Angels si pot arribar amb cotxe tranquilament i tambe i a una zona de Picnic molt gran i amb ombra val la pena el lloc una abraçada

  ResponElimina
  Respostes
  1. Moltes gràcies Cinto! Doncs així ens hi arribarem un altre dia que estiguem per la zona, me l'havia recomanat una seguidora del bloc però al buscar-ho per internet no vaig llegir l'ho de l'accés per la carretera dels Angels.
   Una abraçada,

   Elimina
 2. Bon reportatge Marta, es nota que tornes a engegar els motors. Una abraçada.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Moltes gràcies Josep! Si, espero no tenir més entrebancs...
   Una abraçada,

   Elimina