diumenge, 20 de setembre del 2015

Zona de pícnic l'Atlàntida, Sant Pere de Torelló, Osona

Fantàstica zona de pícnic urbana a Sant Pere de Torelló. Està al final de l'Avinguda Atlàntida, al límit oest de la població.

Consta de 9 taules de fusta i un bloc de 4 barbacoes. Les taules estan repartides en 3 nivells:

Nivell Avda. Atlàntida: té 3 taules, el bloc de les barbacoes, zona de jocs i 1 font. Hi ha ombra i sol a més d'espai per jugar.:









Nivell mitg: Té 3 taules i un parell de jocs infantils. És un espai petit però agradable i ombrejat, però desgraciadament tan en aquest nivell com en el següent vam trobar varis excrements de gos, és una llàstima que alguna gent no sigui més cívica.




Nivell C/ de Pere Vilar: consta de 3 taules i un altre accés al parc. També té bones ombres.






Per fer us de la zona s'ha de comprar el tiquet a la benzinera de l'entrada del poble venint per la C-37, es necessita tiquet per tots els majors de 14 anys i el tiquet val 1,00€



Podreu deixar el cotxe sense problemes al carrer.

Al bloc hi ha una altra zona de pícnic de Sant Pere de Torelló:



Situació:


Accés: com he comentat està a l'Avinguda Atlàntida, en aquest carrer és on hi ha l'accés principal. 
Quan arribeu a Sant Pere de Torelló venint de la C-37 (recordeu comprar els tiquets a la benzinera) heu de seguir les indicacions cap al Santuari de Bellmunt.
Entrareu per l'Avinguda Joan Maragall, heu de seguir endavant fins que trobeu la desviació a l'esquerra cap a Bellmunt, on agafareu l'Avinguda Pau Casals.


Aquí hem de pendre el carrer de l'esquerra, l'Avinguda Pau Casals. 
Seguim l'Avinguda Pau Casals endavant fins que tornem a trobar una indicació cap a Bellmunt, la prenem cap a l'esquerra.
Seguim trobant indicacions cap a Bellmunt, seguim recta.
Ara ja estem a l'Avinguda Atlàntida, heu d'anar fins quasi al final del poble, el parc amb la zona de pícnic està a la dreta. El Google Earth no arriba fins a la zona de pícnic.


Què visitar?

Sant Pere de Torelló:



Santuari de Bellmunt:



Osona:


5 comentaris:

  1. Me encanta aquest lloc Marta i la teva explicacio genial com te he dit altres vegades estas fen una gran feina amb aquest bloc sobre zones de picnic el que no es trobi aqui no cal buscar a cap altre lloc una abraçada !!!

    ResponElimina
  2. Hola Marta, es el que es veu tot pujant a Bellmunt?
    amb sembla haver-lo vist al pujar, bon reportatge. Una abraçada i endavant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, exactament. És el que et vaig comentar que vaig perdre les fotos,com del santuari i tot el que vam fer aquell dia. Moltes gràcies.
      Una abraçada

      Elimina
  3. Hola. Ha día de hoy las barbacoas están cerradas.

    ResponElimina