dissabte, 12 de setembre de 2015

Àrea de pícnic del Parc de la Torreta, Avià, Berguedà

Assolellada àrea de pícnic urbana al poble d'Avià. Gràcies a la Núrieta, una veina de Avià, hem pogut possar-li el nom correcte, ja que al no trobar-lo i com us vaig dir la vaig batejar amb un nom inventat... No us puc dic a quin carrer està perquè tampoc ho he trobat... Al final de l'entrada us diré com arribar.
Nomès té dues taules i els arbres que hi ha són molt joves per fer ombra; però si veniu fora de l'estiu hi estareu bé. Aquesta part del parc queda elevat respecte al carrer s'hi accedeix per unes escales o per una rampa que rodeja el parc.
Al nivell de les taules hi ha molt espai per jugar i bancs.Si entreu per la rampa trobareu una zona de jocs, que queda per sota de les taules.
Tot i que no és un mirador propiament perquè no està indicat ni té cap plafó informatiu del què es veu, té molt bones vistes de l'entorn per la seva situació elevada.


Situació: És molt curiós perquè aquesta és una de les zones de pícnic que he descobert navegant amb el Google Earth, però ens vam equivocar de parc i pensàvem que estàvem al Parc del Tossal (com no hi ha cartell); així doncs creiem que en el Parc del Tossal també hi ha taules, ja hi tornarem a averiguar-ho.
Accés:
Si veniu de Berga o de la C-16 per la carretera C-26 creuareu la població per l'Avinguda Pau Casals fins passar l'Ajuntament a l'esquerra i una zona d'aparcament molt gran a la dreta.
Venint de la C-26 heu de pendre aquest carrer a l'esquerra que és l'Avinguda Pau Casals


A l'esquerra està l'Ajuntament

Uns metres més endavant a la dreta hi ha una gran zona d'aparcament.
Poc després de l'aparcament l'Avinguda Pau Casals es converteix en Avinguda Antoni Gaudí.
  Després de la zona d'aparcament heu de girar a l'esquerra al segon carrer,
 Un cop en aquest carrer veureu a l'esquerra una esplanada amb una església on podeu deixar el cotxe.
 Des de l'esplanada veureu l'entrada del parc, queda a la part contraria de l'església, és a dir a la dreta del carrer.


Què visitar?

Avià:
Santa Maria d'Avià, a les afores.


Al bloc hi ha 2 àrees de pícnic més d'Avià:

Llac de Graugès
Berguedà:

2 comentaris:

 1. Bones,
  aquest parc es diu de la Torreta. Al parc del Tossal hi ha una altra taula al fons de les pistes de botxes(petanca) i també a la font de la Rovira, al costa de l'escola del poble n'hi ha una altra. Fa molt poc han inaugurat una zona de pícnic a la font de Sant Vicenç d'Obiols. Crec que aquestes son totes les que tenim al poble.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Núrieta,
   Moltes gràcies per l'informació del nom!! Aquest vespre ho actualitzaré; també moltes gràcies per les altres àrees de pícnic que m'apunto i quan torni a venir cap al Berguedà intentaré visitar.

   Elimina