divendres, 25 de setembre de 2015

Zona de pícnic de la Font de la Fontana, Sant Feliu de Pallerols, Garrotxa

Encantadora i bucòlica zona de pícnic al terme municipal de Sant Feliu de Pallerols; un bon descobriment fet des de la carretera fruit d'anar sempre amb l'antena possada, crec que els nostres ulls inconscientment ja busquen taules...  L'accés està a la carretera C-63 al nord de Sant Feliu.
Consta de 3 taules força rústiques, 2 són de 4 o 6 persones i 1 és doble per unes 10/12 persones. Hi ha ombres i sol i espai per jugar. Tot i estar al costat de la carretera queda per sota d'aquesta.
La font que li dóna nom està a tocar del riu Brugent, que està per sota del nivell de les taules.
Situació:
Accés: Si aneu per la C-63 de Sant Feliu de Pallerols cap a Olot trobareu la zona de pícnic a l'esquerra, si hi ha molta circulació haureu de passar-la de llarg fins que pogueu donar mitja volta.
És fàcil passar-la de llarg, heu de buscar els 2 contenidors i el petit espai d'aparcament.

Del costat dels contenidors baixa un camí cap a les taules.
Què visitar?

Sant Feliu de Pallerols: no ho vam visitar perquè no ho teniem programat, com he dit va ser una zona trobada pel camí. En una altra ocasión vindrem a visitar-la.


Al bloc hi ha 2 àrees de pícnic més de Sant Feliu de Pallerols:
Gorgs de Les Planes d'Hostoles: Les Planes  és la població següent direcció cap a la comarca de la Selva. Hi han molts gorgs i salts d'aigua, nosaltres n'hem visitat 2:

Gorg del Molí dels Murris:
 Gorg de Santa Margarida:

Tots 2 són de fàcil accés. Si us interessa el tema us passo 2 blocs que segueixo on podeu trobar-ne molta informació:Garrotxa:


2 comentaris:

 1. Aquest lloc de Sant Feliu de Pallarols si mel apunto potser la propera setmana i vaig aprofitant la tardor de la Fageda i la Ermita de Sant Marti del Corb molt bon reportage Marta !!! Una Abra\ada !!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Moltes gràcies Cinto; doncs ja tinc ganes de veure'n les fotos.
   Una abraçada!

   Elimina