diumenge, 27 de setembre del 2015

Zona de pícnic Font d'en Fèlix, Olvan, Berguedà

Inspirats en el mapa Cultura de pícnic vam estar en aquesta petita zona de pícnic del terme municipal d'Olvan. S'hi arriba per la carretera BV-4347 que va d'Olvan a Cal Rosal.
Consta de 2 taules de fusta col·locades en diferents terrasses. Nosaltres hi vam dinar a l'agost i hi havia 1 taula l'ombra i 1 al sol. És una zona tranquila però té poc espai per jugar.Si seguim el passeig que passa per la part superior arribarem a la font que li dóna nom.
 El caminet segueix més enllà de la font, on trobareu un petit espai amb una caseta que estava tancada i un banc.Hi ha molt poc espai per deixar el cotxe, l'heu de deixar a la desviació per arribar a la font intentant no molestar.

Situació:

Accés: Com he comentat l'accés està a la carretera que va d'Olvan a Cal Rosal, per arribar-hi si partim de la plaça de l'esglèsia hem de pendre el carrer de la dreta que té un parc al costat dret.


Un cop en aquest carrer hem de seguir recte fins que s'acaba el carrer en una rotonda.
 Heu de pendre la sortida de l'esquerra que us porta fora del poble.

A uns 500 mts de l'última casa trobareu una desviació a la dreta amb el cartell de la font. La preneu i deixeu el cotxe arrambat a la corba perque no molesti als que vinguin de la pista de la dreta.Què visitar?

Olvan:

Us recomano fer la carretera d'Olvan a Cal Rosal, us trobareu una panoràmica de Berga i la serra de Queralt magnífica.

 Berguedà:
Pantà de la Baells

2 comentaris: