dissabte, 26 de setembre del 2015

Zona de pícnic de la Volta al Castell, Hostalric, La Selva

Petita i tranquila zona de pícnic a la preciosa població d'Hostalric, es troba al camí que dóna la volta al castell, per això li he possat aquest nom (ja que no en tenia).
Nomès té una taula de fusta en un espai agradable i poca ombra. També hi han 2 bancs per descansar del passeig.
Situació:
Accés: nosaltres hi hem anat caminant; des del Portal de les Hortes són 10 minuts seguint el camí que dóna la volta al castell. Al Portal de les Hortes hi ha zona d'aparcament.
Heu de seguir la baixada fins que trobareu un camí a l'esquerra i unes escales a la dreta, heu de pendre el camí de la dreta (el de les escales).

Heu d'anar seguint el caminet i les marques del camí de la volta del castell fins que hi arribareu.


Heu de pendre el camí de la dreta
Us posso una foto amb una marca aproximada del camí perquè quedi clar que és pel mitg del bosc i no la pista forestal que es veu més avall. És difícil fer la marca del camí, no tingueu molt en compte la forma d'aquest, però va pel mitg del bosc fins que arriba a la clariana on hi ha la taula.
Per si voleu fer tota la volta al castell:

A la zona de pícnic hi arriben més camins a part del què hem utilitzat:
Des de les taules, el que està a la dreta i fa pujada és la continuació de la volta al castell

És una pista forestal per on es pot venir en cotxe, segons ens han dit s'ha d'agafar del costat del camp de futbol; però com que no ho veiem clar en el Google Earth i no ho hem probat, si heu de venir fins aquí en cotxe millor utilitzeu el GPS:
41º44'32.87"N  2º38'05.45"E

Què visitar?

Hostalric: és una població molt bonica envoltada de la frondositat de la Selva. Nosaltres hi hem estat avui en plena celebració de la Fira de Sant Miquel.


Camí de ronda a la muralla

La Selva:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada