diumenge, 4 d’agost del 2019

Àrea de pícnic de la Cala Jonca, Sant Feliu de Guíxols, Baix Empordà

Seguint la recomanació d'en Domènech Garrofé (millor tard que mai) hem estat en aquesta fantàstica àrea de pícnic, está a l'extrem oest de Sant Feliu de Guíxols, on comença el Camí de Ronda cap a S'Agaró (que també pertnany a Sant Feliu). Les fotos són d'aquest matí a primera hora (abans de les 10h.).
Consta de 3 taules de fusta, aquest matí 1 tenía ombra, però a mesura que passin les hores estaran les 3 al sol. És una magnífica zona per la primavera o a la tardor.





L'àrea de pícnic està uns 50 metres per sobre de la Cala Jonca i uns 50 metres per sota del Camí de Ronda, l'accés a la cala i al Camí de Ronda està darrera les taules. L'àrea de pícnic és accessible per a persones de mobilitat reduïda, però la cala no.

A aquella hora la cala estava totalment a l'ombra, així que la llum no la fa lluïr tan, però és bonica i tranquila. Les escales metáliques no arriben fins a baix del tot, l'últim tros s'ha de grimpar un pel.





El Camí de Ronda que comença aquí va fins a la Platja de Sant Pol a S'Agaró, pel què hem vist a cartells és aproximadament 1 hora i quart.

Hi ha espai per deixar el cotxe i es veu Sant Feliu, ara a l'estiu hi ha un Festival de música que es veu des de l'aparcament de l'àrea de pícnic.


Situació:


Coordenades de GPS:  41°46'44.52"N    3° 2'23.16"E

Accés:Heu d'anar fins al Passeig Marítim i seguir fins al final cap al port, un cop arribeu al port, a l'esquerra surt un camí de terra, l'heu de pendre i en pocs metres ja hi sereu.


 Què visitar?

Sant Feliu de Guíxols:
Sant Elm
Al bloc hi ha una altra àrea de pícnic:



Nosaltres després de visitar l'àrea de pícnic a primera hora, hem anat a la platja de Sant Pol a S'Agaró (que pertany a Sant Feliu) a passar el matí.

Després de dinar hem fet un tros del Camí de Ronda des de l'altre costat (respecte l'àrea de pícnic) i és espectacular, realment espectacular. Si us agrada banyar-vos des de les roques, és un paradís.




























Baix Empordà:

2 comentaris:

  1. Bon reportatge Marta. T'has posat les piles, no hi ha qui t'atrapi publicant blocs, fas una gran feina. Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Josep; no et pensis, els últims mesos hem sortit poc per motius familiars, però combinant sortides de fa temps i les actuals, doncs sembla que siguin més. Ara estem tornant a sortir més asiduament. Una abraçada

      Elimina