dimarts, 12 d’agost del 2014

Àrees de pícnic de l'Estany d'Ivars i Vilasana, Ivars d'Urgell i Vila-sana, Pla d'Urgell

Seguint la recomenació de l'Àngels de l'oficina de turisme de Verdú vam venir a veure l'Estany d'Ivars; tot i que ja ens va avisar que s'hi havia d'anar en hores on el sol ja hagués baixat una mica; però per horaris de l'organització del dia hi vam anar a primera hora de la tarda i no vam poder fer-lo tot perquè la calor era insoportable. Val la pena venir en una altra epoca de l'any perquè és molt bonic.
Segons el planell informatiu hi ha 3 zones de pícnic, nosaltres nomès en vam veure dues, no vam arribar fins a la tercera.


Zona de pícnic al costat de l'embarcador zona Vila-sana: consta de 5 taules i cap ombra.





Zona de pícnic al costat de la Bassa d'amfibis: consta de 4 taules i una mica d'ombra.







Hi ha una tercera zona de taules a prop del parking de la zona d'Ivars.
L'Estany té un recorregut principal i per accedir a les zones de pícnic s'han de seguir els indicadors d'àrees de descans, perquè des del camí principal no es veuen (almenys les dues que vam estar).




Val la pena venir amb temps i la meteorologia adecuada per disfrutar-ho; hi ha un munt d'ocells i altres animals. A part d'ocells vam veure bastants conills, però no ens va donar temps de fotografiar-los.






 Accés; Hi ha 2 zones d'aparcament, una venint de Vila-sana i l'altra venint d'Ivars d'Urgell. Nosaltres vam venir de Vila-sana i nomès s'han de seguir les indicacions, està molt ben indicat.

 Hi ha punt d'informació a les dues entrades, però ara a l'agost estan obertes per torns, us passo el calendari.


Situació:


Què visitar?

Ivars d'Urgell:

Vila-sana:
Pla d'Urgell:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada