dissabte, 30 d’agost del 2014

Zona de pícnic (Airau Naturau) Guardader de Les, Les, Vall d'Aran

Petita i bonica zona de pícnic al mirador (guardader) de Les. S'hi accedeix per una pista forestal que surt del costat del camping que hi ha just abans d'arribar al poble.

Consta de 3 taules de pedra i dues barbacoes. Penseu a portar mantes o tovalloles per aïllar-vos del fred dels bancs quan refresqui.




La zona de pícnic està en el propi mirador, dos de les taules estan a ecasos metres de la barana.





Hi ha una bona zona d'aparcament uns metres més amunt del mirador, des de l''aparcament es pot anar a la zona de pícnic per unes escales. Però si veniu caminant també hi ha un accés pla des de la pista forestal on hi ha el cartell del mirador.





Vista de la pista des de l'aparcament. On hi a el panell informatiu amb sostre és l'accés per les escales; una mica més avall hi ha l'accés a peu pla.

Situació:


Accés: venint per la N-230 just abans d'arribar al poble de Les trobareu una rotonda, heu de pendre la sortida de la dreta atravessant el Garona; anireu a parar davant del camping, heu de girar a la dreta i seguir fins que s'acaba el camping on trobareu una pista que puja muntanya amunt. Us posso fotos del Google Earth dels encreuaments.


Just on comença la pista forestal hi ha anunciada una via ferrata, us passo un enllaç d'informació:


Què visitar?

Les:

Bossost (poble molt turístic):


Vall d'Aran:

5 comentaris:

  1. Hola marta, d'aquesta zona l'hi podriem dir alló de: "petit i ben parit", ja que siguent força minsa te unes vistes espatarrants.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Josep,
      Si, la veritat és que val la pena pujar per gaudir de les vistes.

      Elimina
  2. Un lloc molt maco una excursio fantastica me sembla que me tindre que moure mes lluny aqui a la provincia de Girona ja quasi no se on anar i segur que molt recons no els conec ¡¡¡

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Cinto,
      Home, a la provincia de Girona teniu coses realment espectaculars; però la veritat és que també n'hi ha per tota Catalunya.

      Elimina
    2. Si es veritat pero per anar gaire lluny me fot mandra el cotxe no me agrada gens i he anat massa ¡¡¡

      Elimina