dimecres, 27 d’agost del 2014

Àrea recreativa Sant Roc, la Donzell d'Urgell, Urgell

Petita i asolellada zona de pícnic a l'ermita de Sant Roc del poble la Donzell d'Urgell. S'hi accedeix des de la comarca de La Noguera; anant d'Agramunt a Artesa de Segre per la C-14 us trobareu la desviació cap al poble i és anar seguint endavant. Pocs metres abans del poble hi ha un camí que surt cap a l'esquerre que porta a la zona de pícnic i l'ermita.

Nomès té una taula de pedra, però és molt gran, hi deuen caber unes 16 persones. Hi ha dues barbacoes que quan hi vam ser (agost) estaven tancades. Estan obertes fora de temporada de calor; per saber si están obertes haurieu de parlar amb l'Ajuntament d'Agramunt (973390057).






Entre les dues barbacoes hi ha la font i al costat de la zona de pícnic hi ha una zona de jocs infantils.



L'ermita (del S XV) és petita i bonica; quan hi vam ser estava tancada però es pot veure l'interior per la porta de barrots.




 Hi ha lloc per aparcar entre la zona de pícnic i la zona de jocs. La foto és del Google Earth.


Situació:


Accés: Com he comentat venint de la desviació de la C-14 l'accés queda just abans d'arribar al poble. Hi ha una roca on  està anunciada l'àrea recreativa, però no es llegeix bé.Des de la desviació ja es veu l'ermita.




Què visitar?

La Donzell: és un poble molt petit però encantador amb gent molt amable.





Rocabertí: és un poble abandonat molt proper a la Donzell, però ens van explicar que s'hi ha d'anar amb un tot terreny perquè el camí està realment malament.




Urgell:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada