dimarts, 26 d’agost del 2014

Àrea recreativa de Falgars, La Pobla de Lillet, Berguedà

Fabulosa zona de pícnic al Santuari de Falgars ideal per passar-hi el dia, està a la Serra de Catllaràs. S'hi pot arribar des de Sant Julià de Cerdanyola o des de poc abans de La Pobla de Lillet, nosaltres hi vam anar des de la segona opció. Està ben indicat, al final ho explico.

Les taules estan repartides en 3 zones ben diferenciades:

1- Zona obaga: consta de 4 taules i 4 barbacoes pràcticament tot a l'ombra; té espai per jugar.









2- Zona solana: consta de 3 taules i 4 barbacoes amb poca ombra. També té espai suficient per jugar.






3- Zona posterior del Santuari: consta de 6 taules i 20 barbacoes (heu llegit bé...). Hi ha taules amb ombra i taules amb sol. Per mi és la millor, però és qüestió de gustos perquè a casa meva van preferir la solana per majoria i vam dinar allà .No té tan espai per jugar, però n'hi ha. A més té un mirador no oficial (n'hi ha un altre d'oficial).
Aquesta part la vam descobrir perquè vam donar la volta al Santuari, si no no l'hagués vista; l'accés és molt discret i poc usat pel que les plantes han fet desapereixer el camí. L'accés està just abans d'arribar al santuari, entre les dues valles de les fotos.





Entre els dos arbres hi ha un conill













La zona té serveis, però us recomano anar als del Santuari.




Camí del mirador hi ha un prat fantàstic i gran per jugar.








Hi ha dos zones d'aparcament i al Santuari també hi ha lloc per aparcar. A més hi ha dos zones amb contenidors per la brossa.




El Santuari de Falgars és preciós, té restaurant (amb reserva prèvia) i hostatgeria.





Situació:



Accés: venint de Guardiola del Berguedà cap a la Pobla de Lillet, trobarem una desviació a la dreta on està indicat el Santuari i l'àrea recreativa, però no es veu molt. A partir d'aquí són 7 km fins que trobarem a l'esquerre l'indicació de l'àrea recreativa.


Al bloc hi ha 3 àrees de pícnic més de La Poble de Lillet:




Què visitar?

Berguedà:





5 comentaris:

  1. Hola Marta, es un lloc impressionant i grandiós per passar-hi un bon dia amb família, molt bon i detallat reportatge. Una abraçada i endavant.

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Hola, podríais desirme horarios y precios? gracias

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cuando nosotros la visitamos en 2014 era de acceso libre y gratuita. Cuando algna àrea es de pago lo especifico, si no digo nada es que es gratuita (almenos cuando nosotros la fotografiamos).

      Elimina