diumenge, 24 d’agost del 2014

Àrea recreativa Font de l'Ingla, Talló, Cerdanya

Seguint la recomenació del noi de l'oficina de turisme de Talló vam anar a aquesta bonica i tranquila zona de pícnic que pertany al municipi de Talló. S'hi arriba seguint una pista forestal que surt de Talló direcció sud i que es diu camí o carretera de l'Ingla. S'ha de seguir durant 5 km endinsant-nos a la Vall de l'Ingla.
Consta de 4 taules de pedra, 3 barbacoes i la font que li dona nom.




La pista forestal passa just pel costat, però quasi no passen cotxes; és una zona on la gent hi va a caminar. De totes maneres té una valla que l'envolta, que deu ser per les vaques però serveix perquè els nens no vagin a la carretera.




Pel costat hi passa el riu de l'Ingla; just davant de la zona de pícnic hi ha una petita bassa però està prohibit banyar-s'hi.



Hi ha una mica d'espai per aparcar al costat de la pista forestal, però ja és suficient.



Situació:


Accés: us copio el texte que surt a la web de la Generalitat de rutes per Catalunya i l'enllaç per veure-ho a la seva web:

"De Talló se surt per una pista que travessa el pla en direcció S. Cal deixar, a l'esquerra (SE), l'accés a Coborriu, i, a la dreta, la casa de Misserpí (2 km) i endinsar-se per la vall de l'Ingla fins que s'arriba a la font homònima (5 km), on cal aparcar el vehicle."

Què visitar?

Talló:

Cerdanya:

4 comentaris:

  1. Moltes gracies Cinto. Perdona però no havia vist el comentari.

    ResponElimina
  2. Ahir divendres, pujant cap a Arsèguel, ens hi vam aturar per menjar. És un indret molt trànquil i bonic, ideal per reposar. No obstant, en aquesta època de l'any, a l'hora de dinar les taules queden sota un sol de justícia, i és més indicat cercar un ròdol sota l'ombra d'algun arbre i ajeure's a terra. És el que nosaltres vam fer, perquè la pedra amb què estan escolpides les taules estava literalment bullint
    Natros ens vam estar unes dues horetes, entre pitos i flautes. I en tot aquest temps, només van passar dos caminants de baixada cap a Talló.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Martini,
      Gràcies pel missatge.Nosaltres hi vam ser un mes d'agost, però crec que era al matí. El tema de les ombres és complicat, perquè és mouen ràpid.M'alegro que trobéssiu algún racó per fugir del sol.

      Elimina