dijous, 1 d’octubre del 2020

Àrea de pícnic del Parc 1 d'Octubre del 2017, Santa Pau, Garrotxa

 Petita àrea de pícnic urbana en un bon parc al límit Nord-Est de la població, de la part nova de la població. Les fotos són de l'11 de setembre al matí.

Consta d'1 sola taula de fusta  ombrejada al costat de l'àrea de jocs infantils i  de l àrea de salud. És un parc molt nou, es va inaugurar l'1 d'octubre del 2018, hi ha una placa commemorativa. Té un pett armariet on hi ha llibres infantils, no sé si amb l'objectiu de mirar-los al parc tipus biblioteca o com en altres llocs per deixar-ne un i agafar-ne un.





















Situació:


Coordenades de GPS:  42° 8'51.27"N    2°34'15.78"E

Accés:El parc està entre els carrers del Bell Hereu, carrer Pujol i carrer sant Julià. Si veniu d'Olot per la carretera GI-524 quan arribeu a Santa Pau veureu a la vostra esquerra l'oficina d'Informació Turística, doncs haureu de pendre el 3er carrer a l'esquerra despres del punt d'informació, és el carrer Pujol; al arribar al primer carrer ja tindreu el parc a la vostra esquerra. El parc no surt ni al Google Maps ni al Google Earth de l'ho nou que és.

Què visitar?

Santa Pau: a part del poble que és molt bonic, hi ha moltes opcions al voltant. Us recomano la ruta dels gorgs ( https://www.itinerannia.net), a nomès 1km aproximadament de Santa Pau ja trobareu el gorg Caga-rates.

Santa Pau des del carrer del Mirador

Gorg de Caga-rates

Gorg de Caga-rates

http://www.santapau.cat

Al bloc hi ha 3 altres àrees de pícnic de Santa Pau:

Font de la Cànova i el Gorg Blau (part de la ruta dels Gorgs) 

Parc del Mirador 

Del punt d'Informació i àrea d'autocaravanes 

 

La Garrotxa:

Via Verda entre Sant Feliu de Pallerols i Les Planes d'Hostoles

http://ca.turismegarrotxa.com/

 



2 comentaris:

  1. Bon reportatge Marta. Un lloc que tindré en comte per quan vagi per aquelles contrades. Gràcies per la informació. Salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Josep! Al terme de Santa Pau crec que en vam fotografiar fins a 6 o 7 d'àrees, així que en breu podràs triar quan hi vagis.
      Una abraçada

      Elimina