dimarts, 9 de maig del 2017

Àrea d'esport i lleure Parc del Riu, Deltebre, Baix Ebre

Seguint la recomanació de la recepcionista de l' Alberg Mossèn Antoni Batlle en aquesta àrea de pícnic a finals de març.
Consta d'un total de 10 taules de fusta situades en 2 punts del parc.

- Circuit de salud: aquí hi ha 2 taules compartint espai amb el circuit de salud i al costat de l'àrea de jocs infantils.









- Ribera de l'Ebre: aquí n'hi ha 8 posades 7 en filera i 1 entre els 2 blocs de barbacoes, en total en aquest espai hi han 8 taules + 8 barbacoes. Des de les taules hi ha unes magnífiques vistes del riu Ebre. Al març no tenien ombra, però ara els arbres ja deuen estar ben verds.













Al parc també hi ha una pista de futbol-basquet i una petita pista de skate.



També hi ha un quiosc-bar que vam trobar tancat (era un diumenge cap a les 10 del matí), però no està vinculat amb l'us de les taules, a l'alberg ens van dir que era gratuit.

Entre les taules i el riu hi ha un  petit canal i un passeig/via verda,  tot el Delta està molt preparat per visitar-lo en bici.






El què veieu és una illa, no és l'altra ribera del riu


Situació:

Accés: El parc està al carrer del Poeta Rafael Alberti cantonda amb el carrer Aube. He estat molta estona mirant com explicar-vos com arribar, però quan están a dintre de poblacions més o menys grans em costa moltíssim.  Em sap greu, us dono les coordenades pel GPS:  40°43'14.35"N   0°42'0.41"E

Al bloc hi ha una altra àrea de pícnic de Deltebre:


Què visitar?

Parc Natural Delta de l'Ebre
Baix Ebre:

Platja de Riumar

4 comentaris:

  1. Bon reportatge Marta, lo fumut es que a nosaltres ens queda bastant lluny, pro cal tindre-ho en compte. Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Josep, si que està molt lluny per una bona part de Catalunya; però val la pena anar a descobrir el Delta.
      Una abraçada

      Elimina
  2. Molt bon reportatge.
    Tot i que està una mica lluny si anem per allí sempre va bé saber-ho.
    Per cert, has pensat fer un Top Ten de les areas de pícnic?
    Estaria molt bé XD

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Daniel! Vols dir Un top 10 dels que més m'agraden? Al Facebook he fet algun cop algo semblant. Però és fa difícil. .. Ja quasi són 400. ...

      Elimina