diumenge, 21 de maig del 2017

Àrea de pícnic del Parc de Sa Riera, Tossa de Mar, La Selva

Ombrejada àrea de pícnic al límit nord de Tossa de Mar, s'hi accedeix des de l'aparcament del pavelló poliesportiu o des de l'Avinguda Catalunya.

Consta de 4 taules de fusta en un espai grandet a la riba de la riera de Tossa, de fet està entre la riera i l'aparcament del poliesportiu. És un lloc tranquil i agradable.





















Però el parc té molt més per oferir, si seguiu endavant trobareu un circuit de salut i davant un camí que creua la riera.


Al creuar la riera, que ara estava pràcticament seca, a la dreta trobareu l'àrea de jocs, queda apartat de les taules perquè hi vagin els nens sols (per això no li he possat l'etiqueta de tenir parc infantil). És un parc infantil amb molta àrea verda per jugar i uns jocs divertits.







En un extrem de l'espai on està l'àrea de jocs hi ha un petit estany, bé de fet està indicat com un aiguamoll. el podeu rodejar tot fent un curt passeig.









Hi ha varis senders per fer des d'aquí, hi ha cartells informatius.



Situació:

Accés:
Hi ha varis accesos, nosaltres hi hem entrat deixant el cotxe a l'Avinguda Catalaunya i entrant a un passeig peatonal que porta als parc. L'Avinguda Catalunya és la que trobeu a l'entrar a Tossa. Al passar la 2ª rotonda heu de pendre la sortida cap a Sant Feliu, seguireu a l'Avinguda Catalunya.

Agafeu la sortida de l'esquerra cap a Sant Feliu 



Deixeu el cotxe aquí, just al sortir de la rotonda
Tireu enrera caminant i just abans de l'alçacada de la rotonda al costat dret del carrer hi ha un caminet on està indicat el parc.


Aquí haureu de caminar uns 500 metres fins les taules.






 Arribareu a l'alçada del poliesportiu on hi ha un parc infantil i un circuit de salut (que no són els del parc)







 També trobareu aquest pi centenari.


Si aneu carregats, no voleu caminar o teniu poca mobilitat podeu deixar el cotxe a l'aparcament del poliesportiu que queda a uns 20 metres de les taules. Per arribar a l'aparcament heu d'anar fins a la 2º rotonda que us he dit abans.

Heu de donar la volta competa a la rotonda, per tornar per on heu vingut i girar pel primer carrer a la dreta que trobareu.
 I torneu a girar a la dreta pel següent carrer, que ja veureu el polisportiu.

 Seguiu el poliesportiu fins on s'acaba la carretera que és l'aparcament.
 Què visitar?

Tossa de Mar: té un centre preciós, igual que la zona del castell. Però no us perdeu les seves cales i el mirado que hi ha camí de Sant feliu, les vistes són impactants.


La Selva:


4 comentaris:

  1. Bon reportatge Marta, ací segur que hi caig mes d'un cop ja que a Tossa hi anem sovint. Gracies per l'informacio. Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Josep; doncs és un lloc ben agradable i ideal després d'un matí de platja.
      Una abraçada

      Elimina
  2. bonito sitio ...estoy interesada en ir, pero tengo alguna pregunta si me puede contestar alguien..; donde se deja el coche queda cerquita de las mesas....o hay que ir andando mucho trozo ??? lo digo por la carga y las cosas de los crios.

    queda cerca de la playa para después de comer ir andando ???
    muchas gracias

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      No queda cerca de la playa para ir andando,se puede hacer pero deben ser unos 3 o 4 kilómetros.
      Respecto a lo de donde dejar el coche i si el parking queda cerca de las mesos está todo explicado en el texto y con las fotos; leélo todo por favor y te resolverá las dudas, hay 2 opciones para dejar el coche. Si no entiendes el catalán hay la opción de traducirlo al idioma que necesites; encontrarás esta opción en la versión web a la derecha de la página.
      Un saludo,

      Elimina