dilluns, 1 de maig del 2017

Àrea de pícnic del Parc Forestal Can Cases, Martorell, Baix Llobregat

Molt bona àrea de pícnic al límit oest de la població. És un parc d'unes 30 hectàrees. S'hi arriba des del final de l'Avinguda Can Cases.
El parc té 2 grans parts diferenciades.

Quan entreu al parc us trobareu un primer aparcament, aquí és on hi ha l'àrea de pícnic . Consta de 25 taules de fusta i 24 barbacoes, però he de dir que és l'àrea de pícnic més bruta, o de les més brutes que hem vist. Una autèntica pena perquè l'espai és fantàstic. Nosaltres hi vam ser ahir a les 10:30h i ja hi havia barbacoes en marxa i música a tot volum, això que feia molt mal dia amb previsió de pluja. Si voleu venir feu-ho ben aviat.








No  puc entendre que la gent sigui tan marrana, a l'aparcament hi ha contenidors, no hi ha cap excusa per deixar això així...



Les 24 barbacoes estan juntes, en una filera de 12 per banda.



Hi ha un quiosc bar amb banys que vam trobar tancats, no hi ha cap cartell de quan obren, podeu trucar a l'Ajuntament de Martorell si us interessa el bar. Banys n'hi ha uns altres d'oberts a l'altre costat del parc. Telf. Ajuntament: 937750050. L'us de les barbacoes i de les taules és gratuït tot i que hi hagi un quiosc-bar.

L'aparcament és gran i hi ha contenidors, així que si us plau recolliu les deixalles que genereu.


 Hi ha molt espai verd i boscos per jugar o passejar.

Si voleu accedir a la part del parc on hi ha l'àrea de jocs infantils heu de seguir la carretera que surt de l'aparcament durant uns 500 o 700 mts aproximadament. Al final d'aquesta carretera hi ha un 2on aparcament.



 Està compost per una part central oberta amb una bonica font i molts bancs.




Al voltant d'aquest espai central trobareu vàries àrees de jocs infantils. Més avall de les àrees de jocs infantils hi ha una àrea poliesportiva on no vam arribar, ho vaig veure després al mirar les fotos dels planells. i cartells amb atenció Em sap greu.









Hi ha una caseta de banys, que si estaven oberts. i al costat oposat hi ha una caseta que es deu haver cremat fa poc.








 Després de la caseta cremada comença una àrea de bosc amb diferents senders on hi ha algunes fonts. Nosaltres vam venir a Martorell per la Fira de Primavera, així que no teníem temps, vam venir a fer les fotos i marxar. Però aquesta part del parc em va agradar molt, és molt agradable, bonica i neta.
Vàries coses a tenir en compte del parc:

Horari d'accés amb cotxe, moto, etc (aparcar fora d'aquest horari està penalitzat):
Calendari d'us de les barbacoes:

Us posso tots els cartells i planols que hi ha, mireu-vos-ho perquè hi ha normatives i informació pràctica. També us posso l'enllaç de l'Ajuntament amb informació:












Situació:
Accés: S'hi pot arribar en transport públic: Martorell Enllaç (línea R5 i R6 dels F.F.C.C. ) que us deixa a uns 500mts del parc, també hi ha un autobús que us deixa al final de l'Avinguda Can Cases, però des del Google Earth no es veu e número (haureu de parlar amb l'Ajuntament).

 Si veniu en cotxe, com sempre us dic en les grans poblacions, posseu el navegador. Busqueu l'Avinguda Can Cases i aneu fins al final que hi ha una rotonda.
Aquí veieu la parada del bus
 Quan arribeu a la rotonda heu de pendre la primera sortida on hi ha un cartell que anuncia el parc.


 Creueu el pont i ja estareu a l'entrada.

Què visitar?

Martorell:

Baix Llobregat:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada