diumenge, 28 de maig del 2017

Àrea de pícnic del Parc de Bellvitge, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelonès

Àrea de pícnic urbana en un fantàstic parc al barri de Bellvitge de L'Hospitalet de Llobregat. Té varis accessos, alguns a la Rambla de Marina on hi podreu arribar en metro i bus.
Consta d'un total de 7 taules de fusta que són molt grans. Hi ha taules a 2 espais:

1- Àrea del quiosc bar: hi ha 4 taules amb força ombra i sota una estructura de fusta. Davant de les taules hi ha una àrea de jocs per nens molt petitets i al costat el quiosc-bar que no està vinculat a les taules (que són gratuïtes i d'us lliure), en el quiosc bar hi ha banys.
 Desgraciadament de nou hem trobat molta brutícia, hi havia totes les restes d'una festa d'aniversari, no es van emportar ni el cartell amb el nom del nen i els anys... Era una vergonya com estava!





 







2- Àrea del passeig principal. té 3 taules a ple sol a l'avinguda que creua tot el parc.






Es tracta d'un parc molt gran i la veritat és que és bonic i agradable, sobretot tenint en compte que té al costat l'autovia de Castelldefels. Hi ha molt espai per passejar amb zones verdes.








Hi ha 3 àrees infantils, 1 ja l'heu vist davant de la primera àrea de pícnic i és la més petita, n'hi ha 2 més:



Al parc també hi trobareu taules de ping pong, molts bancs, àrees de joc per gossos i un petit estany.














Inclús hi trobareu una ermita! L'ermita de la Mare de Déu de Bellvitge (o Santa Maria de Bellvitge) és petita i bonica, l'actual esglèsia data del S. XVII però té les origens uns quants segles abans. Si voleu més informació en trobareu en aquest enllaç:  Ermita de Mare de Déu de Bellvitge





Situació:

Accés: Està entre la Rambla de la Marina, el carrer de Jaume Ventura i Tort i el carrer de la Residència.Com us he dit té varis accessos, nosaltres aquesta matí hem deixat el cotxe a la Rambla Marina davant d'un dels accessos i hi havia molts llocs lliures; però també podeu venir amb el metro (parada de Bellvitge de la línea 1) o en bus (hi paren el 79, el LH1 i el L10).

Què visitar?

Si voleu més informació de la formació del barri de Bellvitge i tota la lluita que van fer els seus veïns per aconseguir millores com el propi parc de l'entrada d'avui podeu visitar aquest bloc que ens suggereix la Nati Vicente:


L'Hostpitalet:



Barcelonés:

6 comentaris:

  1. Bon reportatge Marta, es bo que a Barcelona hi hagin llocs d'esbarjo. Salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Josep, però no és a Barceona... que els de L'Hospital se t'enfadaran. Però si que és l'àrea metroplitana.
      Una abraçada!

      Elimina
  2. Hola! M'ha fet molta il.lusió veure el meu parc en el vostre blog, visc a Bellvitge i aquest parc te molta història que no se si coneixeu. Bellvitge va ser un barri molt revindicatiu i una de les revindicacions va ser el parc, us convido a visitar aquest blog http://bellvitge2015.blogspot.com.es/2016/07/la-conquista-del-parque-de-bellvitge.html
    Què hi tornareu??

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Nati,
      Moltes gràcies pel missatge, m'aglegro que t'hagi agradat veure el parc al bloc. No sé si hi tornarem, mai se sap, però intentem anar a llocs diferents per ampliar el bloc. Perquè ho deies?
      He afegit l'enllaç que m'envies a l'entrada, moltes gràcies, és molt interessant.

      Elimina
  3. La ermita no es diu de Santa Anna sinó de Nostra Senyora de Bellvitge.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Ángels,
      Gràcies per dir-m'ho, no sé perquè vaig possar de Santa Anna. Ho he rectificat, segons he trobat a varis llocs se l'anomena de la Mare de Déu de Bellvitge o Santa Maria de Bellvitge. Moltes gràcies!!!

      Elimina