dijous, 5 de maig del 2016

Zona de pícnic del Mirador de la Resclosa, Viladomiu Vell (Gironella), Berguedà

Petita, tranquila i bonica zona de pícnic on s'ha d'arribar caminant. Està en el passeig que va de Gironella a Viladomiu Nou passant per Viladomiu Vell.
Consta de 2 taules de fusta instal·lades en un mirador sobre una resclosa del riu Llobregat, l'indret té molt encant i si teniu sort i baixa més aigua deu ser realment xulo. L'espai és petit i poc ombrejat, no és per passar-hi el dia, si no més aviat per fer una parada i seguir.











L'entorn és bonic, val la pena disfrutar-ne les vistes i venir fins aquí.


Situació:
Accés: Heu de deixar el cotxe a Viladomiu Vell, l'ho ideal és a la plaça de l'església, perquè l'accés peatonal està just darrera l'esglèsia. La zona de pícnic està a uns 500 metres des de l'esglèsia.
Agafeu el camí que surt de darrera l'esglèsia, creueu el pont del rec i gireu a l'esquerra fins a la palanca que creua el Llobregat.

El rec a banda i banda del pontet


Al llarg del passeig anireu trobant plafons informatius



Des de la palanca tindreu una bonica visió del riu i si voleu podreu baixar fins el riu. Quan hi vam ser vam tenir l'oportunitat de veure una familia d'anecs.




Un cop hagueu creuat la palanca gireu a l'esquerra i seguiu el camí uns 400 metres fins que veureu un caminet que surt de l'esquerra, just abans haureu pogut veure una mica la resclosa. des de l'inici del caminet ja veureu el plafó informatiu del mirador i el propi mirador.







Què visitar?

Viladomiu Vell:

Gironella:
Berguedà:

Pantà de la Baells

2 comentaris: