dimarts, 3 de maig del 2016

Zona de pícnic del Castell de Porta, Carol garde du Porta, Pirineus Orientals (França)

Petita zona de pícnic amb molt d'encant per les vistes que té. està al costat de les restes del castell de Porta, situat a Carol (Querol)  que pertany a Porta. La veritat és que no sabem segur com es diu el castell.
Consta nomès de 2 taules de fusta i 2 barbacoes, però hi ha molt lloc per jugar i jocs infantils.

















Com heu vist a les fotos les vistes del Pirineu són fabuloses, les fotos són de principis d'abril que encara hi havia neu (ara no sé com està). Al costat oposat hi ha les restes del castell, però compte que hi ha un cartell que acostar-s'hi és perillós.



Hi ha una zona d'aparcament força gran.

Situació:
Accés: Tan si veniu de Latour de Carol o Puigcerdà o del sentit contrari, venint de Puymorens o Pas de la Casa per la N-20 trobareu la zona de pícnic al costat del castell de Porta que està a Querol o Carol (hem vist els 2 noms).
Si veniu de Latour de Carol, Querol està a uns 6 kilómetres d'aquesta població, quan estigueu a punt d'arribar a la desviació veureu a la dreta les 2 torres de les restes del castell.


La desviació està a la dreta en un angle molt tancat
 Si veniu d'Andorra o de Porta, Querol està a uns 4km de Porta. A sota teniu la desviació.
Què visitar?

Si no heu fet mai el recorregut des del Pas de la Casa fins a Puigcerdà, la veritat és que és bonic, a nosaltres ens agradar tornar per aquí des d'Andorra sense pressa.

Pirineus Orientals:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada