diumenge, 29 de maig del 2016

Àrea d'esbarjo "La Carbonera" del Parc La Mitjana, Lleida, Segrià

Seguint la recomanació de l'Oscar Rodrigo i la Meritxell Piera hem estat en aquesta fantàstica àrea de pícnic. Està dintre del gran Parc de la Mitjana, s'hi accedeix caminant perquè al parc no entra cap vehicle motoritzat, però està a uns 500 metres de l'entrada.
Consta de un total de 13 taules de fusta repartides en 2 àrees separades:

A- És la primera zona que trobem a l'entrar al parc; sota una arbreda hi ha 4 taules dobles formant  una mena de cercle i al costat hi ha un altre cercle amb 5 taules més.


B- A uns 50 metres i a ple sol hi ha 4 taules dobles que també formen una mena de cercle, estan al costat d'un quiosc-bar, però m'han dit que nomès l'obren quan el parc organitza algún tipus de festa.
Les 2 àrees de taules estan en una gran explanada on hi ha el centre de informació del parc, els banys, una bonica bassa amb un pont de fusta que la creua, un parc infantil amb tirolina inclosa i molt espai per jugar i córrer.
El  Parc de la Mitjana és una àrea de reserva natural de més 90 hectàrees, podeu passar aquí bona part del dia per veure'l tot. Nosaltres nomès hem vist un troset.

Al  bloc hi ha una altre àrea de pícnic del Parc de la Mitjana:

Situació:

 Accés: El parc està al nord est de Lleida, l'accés al parc està al final del carrer Xavier Puig Andreu, haureu de deixar el cotxe en aquest carrer o a la rotonda que hi ha al final, com us he dit a l'àrea de pícnic s'hi arriba caminant.


Un cop entreu al parc heu d'anar tot recta endavant, el primer que veureu és el centre d'interpretació i la bassa, darrera la bassa hi ha les taules.

Què visitar?

Lleida:
Segrià:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada