dilluns, 30 de maig del 2016

RECOMANACIÓ HOTEL NADAL, LLEIDA, SEGRIÀ

Aquest cap de setmana vam estar a Lleida i voliem un hotel que fos econòmic, cèntric i bonic. Vam triar aquest hotel que avui us recomano. Està al Segon Passeig de Ronda, a 5 o 10 minuts caminant del carrer Pi i Maragall  i dels peus del Turó de La Seu Vella.




L'hotel té 49 habitacions, totes exteriors; en tenen d'individuals, de dobles i de triples. Nosaltres vam estar en una triple amb molt bona il·luminació, bonica i amb bones vistes al passeig que hi ha davant. L'habitació es veia renovada i pràctica. Ah! A l'escriptori teniem 3 ampolles individuals d'aigua, detall molt d'agraïr perquè mai penses a comprar aigua per l'habitació (almenys nosaltres). Hi ha Wifii gratuït a tot l'hotel i funciona bé.




El bany és net i de bon tamany, tenia banyera i bidet a part llògicament de la tassa i la pica.

L'habitació triple ens va costar 55€, però haureu de mirar a l'apartat de reserves per quin preu us surt perquè crec que no és fixe. Ah! I amb l'habitació us regalen l'esmorzar, l'esmorzar és una gentilesa de l'hotel, si no el vols no el prenguis però no es descompte. És un esmorzar senzill, pots triar entre un entrepanet o una pasta i una beguda i café; però si tens en compte que no el pagues és genial.




La recepció comparteix espai amb el bar; el personal de recepció és molt amable i us informaran del què necessiteu, tenen planells de Lleida i a la saleta del costat de recepció hi ha una taula amb informació turística i unes butaques.





 L'hotel disposa d'una sala sala d'actes / reunions a la primera planta amb molta llum natural i capacitat per 80 persones. Aquest cap de setmana hi estaven fent un curs de fotografia, les fotos són de després del curs, per això no està endreçada. La sala està molt bé, a més hi ha banys i està preparada amb una cafetera, nevera i un projector.





 L'únic handicap que pot tenir és que les parets són primes, però si teniu veïns normals no us suposarà un problema; nosaltres vam dormir molt bé i sense problemes. Quan tornem a venir a Lleida no dubtarem a repetir.
Us passo l'enllaç de l'hotel:


I del Tripadvisor per si en voleu llegir les crítiques:


Si us animeu a anar-hi no deixeu de dir-los que els heu conegut aquí.



6 comentaris:

  1. No he sabut trobar el web en català,quina llàstima.L'hotel sembla acollidor. Gràcies Marta

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Enric,
      És que de moment no tenen la versió en català, si que és una llàstima. Però em van dir que és un tema que tenen en compte i que quan puguin la possaran.
      Gràcies a tu!

      Elimina
  2. un lloc per tenir amb compte molt bona informacio i reportage una abraçada !!

    ResponElimina