dimecres, 15 de juliol del 2015

Zona de pícnic dels Jardins de Terramar, Sitges, Garraf

Inspirada en el bloc Mi picnic y yo (descobriment recent però malauradament sembla que l'autor va deixar de fer-lo al poc temps de començar-lo) vam estar en aquests magnífics jardins urbans de Sitges. Estan al carrer Cristóbal Colón al límit sud de la població.
Consta de 3 taules de fusta tot i que en el bloc Mi pícnic y yo en menciona 5, sembla que amb el pas dels anys han reduït les taules. Totes tenen ombra.









Es tracte d'uns jardins força grans, molt cuidats  i tranquils. Excepte una part central on hi ha un petit estany tot els jardins tenen ombra. Les taules estan davant de la zona de jocs infantils.












És un recinte tancat amb horaris. Hi ha dues entrades al carrer Cristófol Colón, nosaltres vam entrar per la que está a l'alçada del carrer Torres Quevedo; però hi ha una entrada més propera a la platja a l'alçada de l'Hotel Terramar.

Al costat de l'entrada  a l'alçada del carrer Torres Quevedo hi ha els banys, una glorieta i el Jardí dels sentits.











Joc musical

Més racons del parc:

Quiosc que està al costat de les taules, però nosaltres vam trobar tancat un diumenge a la tarda







Teniu la platja a 100 metres del parc:



Situació:
 Accés: Com he comentat el parc està al carrer Critófol Colón, limita al sud amb el camp de Golf de Terramar, a l'est amb l'Hotel Terramar i a l'oest amb el carrer Joan de la Cierva.

Al bloc hi ha 1 àrea més del terme municipal de Sitges:


Què visitar?

Sitges:
Garraf:

1 comentari:

  1. Moltes gràcies per la teva labor.
    Es de gran utilitat. No ho deixeu.

    ResponElimina